Bastia til Marseille Ferge

Bastia Marseille fergeruten knytter Korsika med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Linea. Det er opp til 9 avganger Uke med seiltid fra ca. 12 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Bastia Marseille fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Bastia - Marseille Fergeselskaper

  • Corsica Linea
    • 9 Ukentlige Avganger 12 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Bastia Marseille priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Bastia Marseille ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Bastia Guide

Bastia ligger på den franske øya Korsika i Haute-Corse departementet. Byen er øyas hovedpunkt for kommersiell aktivitet og den primære havna, som faktisk er splittet i tre deler. Den gamle havnen (Vieux Port) ligger i en smal bukt og brukes primært av ikke-kommersielle selskaper, slik som fritidsbåter og fiskebåter. Den kommersielle havnen ligger litt nord for byen og enda lengre nord ligger Toga Marina, som hovedsakelig brukes av fritidsbåter og seilbåter.
Det er en rekke attraksjoner i byen, inkludert ‘The Museum of Corsica’. Det er også 'The Fortress' som har et klokketårn fra 1500-tallet. Her er det en fantastisk utsikt over den gamle havna, 'Terra Vecchia', fjella og kysten. Det er også en bygning som var et tidligere palass som nå huser museet for ‘Korsikansk etnografi’.
Fergehavnen i Bastia har fergeforbindelser til Frankrike (Marseille, Nice og Toulon) og Italia (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).
.

Marseille Guide

Den franske havnen Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by, som er kjent verden over for sine fantastiske strender og store havn. Det er mye å se og lave i byen, inkludert et sjarmerende kvarter med travle basarer og gatemarkeder. Dette er særlig tilfellet ved området omkring havnen. Populære attraksjoner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sørlige siden av Vieux Port. Av interesse er også Marseille Chateau d'If og senteret de le Vielle Charité, som er et stort utstillingssenter som daterer tilbake til det 17. århundret.