Bastia til Marseille Ferge

Bastia Marseille fergeruten knytter Korsika med Frankrike og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Corsica Linea seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 12 timer mens La Meridionale servicen seiler pop til 4 avganger ukentlig med en seiltid fra 12 t 30 min.

Det er 8 Uke overfarter på Bastia Marseille ruten mellom Korsika og Frankrike. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Bastia - Marseille Fergeselskaper

  • Corsica Linea
    • 4 Ukentlige Avganger 12 t
    • Få pris
  • La Meridionale
    • 4 Ukentlige Avganger 12 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Bastia Marseille priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Bastia Marseille ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Bastia Guide

Bastia er beliggende på den franske øya Korsika i Haute-Corse avdelingen. Byen er øyas hovedpunkt for kommersiell aktivitet og er også dens primære havn, som faktisk er splittet i tre deler. Den gamle havnen (Vieux Port) ligger i en smal bukt og brukes primært av ikke-kommersielle selskaper, slik som lystbåter og fiskebåter. Den kommersielle havnen ligger litt nord for byen og enda lengre nord ligger Toga Marina, som hovedsakelig brukes av lystbåter og seilbåter.

Det er en rekke attraksjoner i byen, inkludert The Museum of Corsica. Det er også The Fortress med klokketårnet sitt fra det 16. århundret, som gir en fantastisk utsikt over den gamle havnen, Terra Vecchia, fjellene og kysten. Det er også et tidligere palass, som nå huser museet for korsikanske etnografi.

Fergehavnen i Bastia har fergeforbindelser til Frankrike (Marseille, Nice og Toulon) og Italia (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).

Marseille Guide

Den franske havnen Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by, som er kjent verden over for sine fantastiske strender og store havn. Det er mye å se og lave i byen, inkludert et sjarmerende kvarter med travle basarer og gatemarkeder. Dette er særlig tilfellet ved området omkring havnen. Populære attraksjoner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sørlige siden av Vieux Port. Av interesse er også Marseille Chateau d'If og senteret de le Vielle Charité, som er et stort utstillingssenter som daterer tilbake til det 17. århundret.