Ajaccio til Toulon Ferge

Ajaccio Toulon fergeruten knytter Korsika med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Ferries. Det er opp til 12 avganger Uke med seiltid fra ca. 7 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ajaccio Toulon fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ajaccio - Toulon Fergeselskaper

  • Corsica Ferries
    • 12 Ukentlige Avganger 7 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ajaccio Toulon priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ajaccio Toulon ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ajaccio Guide

Ajaccio er den største bosetningen på den franske ø Korsika. Napoleon Bonaparte ble født i Ajaccio i 1769 i Casa Buonaparte, som nå er åpen for offentligheten. Andre dedikasjoner til ham i byen inkluderer Ajaccio Bonaparte lufthavn. Byen ligger på den sørvestlige kysten av Korsika, omkring 338 km sør øst for Marseille. Byen har en beskyttet posisjon ved foten av skogkledde bakker på den nordlige bredden av bukten Ajaccio. Havnen ligger i den østlige delen av det oprinnelige citadellet under en brett med utsikt over en halvøy.

Ajaccio havn har en fergeforbindelse til Marseille, Toulon og Nice med avganger nesten hver dag. Det er ioså innimellom fergeforbindelser til Livorno og Sardinia.

Toulon Guide

Den franske byen Toulon ligger på bredden av Middelhavet, øst for Marseille i Var i Provende. Byen ligger omkring en steinete bukt i le fra klippen ”faron”, som er kronet av gamle festningsverker. På grunn av dens beskyttet posijon, har byens havn utviklet seg til en stor havn og er hjemstedet for de franske Naval flåter. Besøkender til byen kan nyte å slentre rundt i den gamle bydelen, som har en rekke restaurerte bygninger og smale gater med butikker og kaféer. En populær attraksjon i byen er The Arsenal of Toulon, som daterer tilbake i tiden av Henrik IV og ble innviet i 1680.