corsica_ferries_mega_smeralda

Mega Smeralda

Drevet av Corsica FerriesAjaccio Toulon, Bastia Toulon & Ile Rousse Nice ruter

Mega Smeralda er 171 meter lang og kan bære opp til 2000 passasjerer og 560 kjøretøyer.

Fergen var tidligere Color Festival og ble kjøpt fra det norske fergeselskapet Color Line i 2008 og omdøpt Mega Smeralda.

Mega Smeralda er utstyrt med et utvalg av restauranter, bar, dedikerte lekeområder, videospill, butikker, svømmebasseng, diskotek, kino, et udvalg av lugarer og mye mer!

Lugar/seter om bord

Mega Smeralda har 539 lugarer (både med og uten vindu) som varierer fra en standard lugar med køyesenger til luksuriøse suiter med dobbeltseng. Alle lugarer er en-suite.

Mat og drikke om bord

Mega Smeralda serverer internasjonale retter samt retter fra Middelhavet på fem fantastiske restauranter som hver tilbyr unike omgivelser med noe for enhver smak og pengepung.

I spaghetteria/pizzaria finner du pasta, pizza, et lekkert utvalg av forretter, hovedretter og desserter. I ’la Trattoria Riviera’ finner du alle smakene fra Italia servert i autentiske omgivelser. Selvbetjeningsrestauranten ’Buffet Veranda’ tilbyr salater, forretter, pasta, kjøtt, fisker, et utvalg designet til barn og et stort utvalg av desserter. ’The Captains Grill’ er tilknyttet til den berømte ‘Chaîne des Rôtisseurs’- hvilket garantere kvalitet, og tilbyr et utvalg av menyer og a la carte.

Skipet har også fire bar med forskjellige temaer, hvor du kan slappe av. Disse inkluderer Sailors Pub, Panorama bar, Bar Smeralda og det utendørs dekkbar ’II Chiosco’. På dekk 1 finner du ’Dancing Palace’ diskotek som har plass til 92.

Shopping om bord

I butikken om bord finner du et utvalg av populær parfymer, kosmetiske porudkter, tøy, godteri og mer.

Ytterligere fasiliteter om bord

Mega Smeralda har et svømmebasseng, to kino rum og en informasjon(resepsjon til å hjelpe deg under overfarten.

Reisende med barn

Det bliver sørget godt for barn om bord på Mega Smeralda med deres eget dedikert lekeområde. Det er også et videospill hall for eldre barn.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Mega Smeralda guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Mega Smeralda anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!