Ile Rousse
Nice
Ferger til Frankrike
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Ile Rousse til Nice Ferge

Ile Rousse Nice fergeruten knytter Korsika med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ile Rousse Nice fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Ile Rousse til Nice?

Fergetiden fra Ile Rousse til Nice er omtrent 5h 15m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Ile Rousse og Nice?

Det er 1 fergeoperatører for Ile Rousse til Nice, og dette er
 • Corsica Ferries

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Ile Rousse til Nice?

Bestill ferger fra Ile Rousse til Nice gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Ile Rousse til Nice?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Ile Rousse til Nice med
 • Corsica Ferries

Kan du ta med bilen din på fergen fra Ile Rousse til Nice?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Ile Rousse til Nice med
 • Corsica Ferries

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Ile Rousse til Nice?

Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
 • Corsica Ferries

Hva er avstanden fra Ile Rousse til Nice?

Avstanden mellom Ile Rousse til Nice er omtrent 117 nautiske mil.

Ile Rousse Nice Ferge anmeldelser

 • "fin reise "

  Reisen var veldig fin, personalet var utrolig hjelpsomme og hyggelige. Renslig på båten.

  'Corsica Victoria' travelled on Corsica Victoria

  Les mer Les mindre
 • "100% tilfreds"

  Hver tur er en fornøyelse, takke være rensligheten, punktligheten og personalet. Personalet er salgssenteret er alltid svært hjelpsomme og høflige. Mange takk.

  'Corsica Victoria' travelled on Corsica Victoria

  Les mer Les mindre
 • "Fin fergetur"

  Deilig fergeoverfart, det var masse av liggestoler på dekket. Ergerlig at det store kafeteriaen lukket tidlig – det hadde vi ikke vært oppmerksomme på. Det føles som svært lang tid, å skulle være ved fergen 1 ½ time før avgang. Livorno var svært dårligt merket i Bastia.

  'Corsica Victoria' travelled on Corsica Victoria

  Les mer Les mindre
 • "Morgentur til Livorno"

  Punktlig avgang Alltid vennlig personale Froskost utvalg godt og velsmakende Litt sen ankomst

  'Corsica Victoria' travelled on Corsica Victoria

  Les mer Les mindre

Ile Rousse Guide

Ile Rousse er en by på øya Korsika, beliggende i Haute-Corse region i Frankrike. Byen het opprinnelig Isola Rossa, den røde øya, da den ble grunnlagt i 1758 av Pasaquale Paoli. Navnet dens var i hencisning til oker fargen på en steinete øy, som tjente som en naturlig havn. Et interessant faktum er at selv om Korsika er en fransk øy, er Ile Rousse bare to af byer på øya som har et fransk navn. De andre byene har alle bevart deres opprinnelige italienske navn.

Byen er et godt sted å tilbringe en ferie, og tiltrekker mange gjester som følge herav. Stranden ved Plaga de Rindara, sør for byen, er deilig og bestemt et besøk verdt. Det er også en liten klippeøy nord for byen som er verdt å utforske. Det er en rekke vakre bygninger fra det 18. og 19. århundret, som man kan beundre mens man tar en avslappet spasertur gjennom byen.

Fra byens havn er der fergeforbindelser til Nice, Toulon og Marseille.


Nice Guide

Den franske byen Nice er hovedstaden i Côte d'Azur og er et verdensberømt kosmopolitisk reisemål, som er perfekt for de som elsker sol. Kystlinjen rundt byen er spektakulær og populær hele året rundt, med de varme og solrike månedene og milde vintre. Mange besøkende velger å slappe av på en av de mange strendene, eller svømme i det blå vannet utenfor kysten. Det er mange områder med offentlig strand, men det er også ca. 15 private strender som kalles ”lages concedee”, hvor du kan leie solstoler.
En annen populær ting å gjøre i byen er å spasere langs Promenade des Anglais, som har en historie som strekker seg tilbake 200 år i tid og grenser til Middelhavskysten. Det er mange vakre steder langs promenaden, som er ca. 6 km lang. Nices kystlinje er full av turistattraksjoner, og i nærheten er det også en rekke koselige Côte d'Azur byer. Ikke langt ifra Nice er det også mange tradisjonelle provencalske landsbyer, som har mye karakter.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.