Porto Vecchio til Marseille Ferge

Porto Vecchio Marseille fergeruten knytter Korsika med Frankrike og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Corsica Linea seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 14 timer 15 minutter mens La Meridionale servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 14 t.

Det er 6 Uke overfarter på Porto Vecchio Marseille ruten mellom Korsika og Frankrike. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Porto Vecchio - Marseille Fergeselskaper

  • Corsica Linea
    • 3 Ukentlige Avganger 14 t 15 min
    • Få pris
  • La Meridionale
    • 3 Ukentlige Avganger 14 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Porto Vecchio Marseille priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Porto Vecchio Marseille ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Porto Vecchio Guide

Byen Porto Vecchio ligger i Corse-du-Sud i Frankrike på øya Korsika, omkring 65 km øst for Sartene. Den moderne byen, noen ganger kjent som ”St. Tropez” eller Korsika, er et populært reisemål, særlig for italienerne, og er det perfekte stedet for både avslapning og fest.

Hvis du ønsker ro, så ta ut til en av øyas avsides bukter eller opp i fjellene. En av de mange attraksjonene i Porto Vecchio er nærheten dens til den herlige Alta Rocca fjellrike region av Korsika.

Det er fergeforbindelser fra Porto Vecchio til Marseille og Toulon på det franske fastlandet.

Marseille Guide

Den franske havnen Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by, som er kjent verden over for sine fantastiske strender og store havn. Det er mye å se og lave i byen, inkludert et sjarmerende kvarter med travle basarer og gatemarkeder. Dette er særlig tilfellet ved området omkring havnen. Populære attraksjoner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sørlige siden av Vieux Port. Av interesse er også Marseille Chateau d'If og senteret de le Vielle Charité, som er et stort utstillingssenter som daterer tilbake til det 17. århundret.