Bastia til Nice Ferge

Bastia Nice fergeruten knytter Korsika med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Ferries. Det er opp til 5 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Bastia Nice fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Bastia - Nice Fergeselskaper

 • Corsica Ferries
  • 5 Ukentlige Avganger 6 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Bastia Nice priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Bastia Nice ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Bastia Nice Ferge anmeldelser

 • "Flott ferjetur"

  Vi reiste, uten bil, fra Bastia til Nice. Og ferjeturen forløp uten problemer, flott logistikk ved innsjekk/ombordstigning og flott rulletrapp som gjorde det enkelt å komme seg inn/ut av båten med koffert. Vi hadde bestilt oss stoler, men syntes at det var litt kjedelig å sitte der uten utsikt, så vi satte oss i "selvbetjeningsrestauranten" Punktlig var også turen, så vi anløp i tråd med tidtabellen NICE.

  'John Erling' reiste på Bastia Nice ruten med Corsica Ferries på Mega Express

  Les mer Les mindre
 • "Bastia-Nice"

  Gode fasiliteter.

  'Gerald' reiste på Bastia Nice ruten med Corsica Ferries på Mega Express Five

  Les mer Les mindre
 • "Fin tur"

  Vi hadde en flott tur med båten fra Bastia til Nice. Greit å vite at for reisende uten bil, holder det å møte på terminalen senest en halvtime før avreise. Vi fikk beskjed om å være der halvannen time før fra directferries, men da var det ikke en gang åpent. Deilig at det var stort og fint uteområde med basseng, men den høye musikken ala åtti og nittitallshits som gikk på full guffe hele turen, kunne en spart oss for. Foruten det, kan turen absolutt anbefales når det gjelder å komme seg fra Korsika til fastlandet i Frankrike.

  'Geir og Camilla' reiste på Bastia Nice ruten med Corsica Ferries på Mega Express Five

  Les mer Les mindre
 • "Bastia til Nice"

  Fergen ble forsinket ved ankomsten til Bastia med en time, noe som innebar at avgangstiden var feil. Dette brydde ikke oss, da vi ikke hadde travlt, men kan ha vært irriterende for andre gjester. En liketil overfart uten hendelser. Maten var god til frokost og lunsj. Soldekket ved svømmebassenget var også behagelig.

  'James' reiste på Bastia Nice ruten med Corsica Ferries på Mega Express Five

  Les mer Les mindre

Bastia Guide

Bastia ligger på den franske øya Korsika i Haute-Corse departementet. Byen er øyas hovedpunkt for kommersiell aktivitet og den primære havna, som faktisk er splittet i tre deler. Den gamle havnen (Vieux Port) ligger i en smal bukt og brukes primært av ikke-kommersielle selskaper, slik som fritidsbåter og fiskebåter. Den kommersielle havnen ligger litt nord for byen og enda lengre nord ligger Toga Marina, som hovedsakelig brukes av fritidsbåter og seilbåter.
Det er en rekke attraksjoner i byen, inkludert ‘The Museum of Corsica’. Det er også 'The Fortress' som har et klokketårn fra 1500-tallet. Her er det en fantastisk utsikt over den gamle havna, 'Terra Vecchia', fjella og kysten. Det er også en bygning som var et tidligere palass som nå huser museet for ‘Korsikansk etnografi’.
Fergehavnen i Bastia har fergeforbindelser til Frankrike (Marseille, Nice og Toulon) og Italia (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).
.

Nice Guide

Den franske byen Nice er hovedstaden i Côte d'Azur og er et verdensberømt kosmopolitisk reisemål, som er perfekt for de som elsker sol. Kystlinjen rundt byen er spektakulær og populær hele året rundt, med de varme og solrike månedene og milde vintre. Mange besøkende velger å slappe av på en av de mange strendene, eller svømme i det blå vannet utenfor kysten. Det er mange områder med offentlig strand, men det er også ca. 15 private strender som kalles ”lages concedee”, hvor du kan leie solstoler.
En annen populær ting å gjøre i byen er å spasere langs Promenade des Anglais, som har en historie som strekker seg tilbake 200 år i tid og grenser til Middelhavskysten. Det er mange vakre steder langs promenaden, som er ca. 6 km lang. Nices kystlinje er full av turistattraksjoner, og i nærheten er det også en rekke koselige Côte d'Azur byer. Ikke langt ifra Nice er det også mange tradisjonelle provencalske landsbyer, som har mye karakter.