Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Nice havn

 • Med bil

  Nice havn ligger sørvest for Nice, mellom Cannes og Monaco langs den franske rivieraen. Havnen er lett tilgjengelig og godt skiltet fra Cannes og andre store byer i Frankrike via A8 eller A8/A10 fra Italia.

 • Med tog

  Tog tjenester knytter Nice med de fleste store byer i Frankrike. Nærmeste togstasjon på havnen er Nice Ville og Nice Riquier. For mer informasjon om tog i Frankrike, se SNCF nettside.

 • Adresse

  Gare Maritime, Port de Commerce - 06300 Nice

 • Nice Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Nice før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Nice Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Nice Ferge servicer

Nice Guide

Nice Guide

Nice er en kosmopolitisk og sofistikert by med urban eleganse, men den er også en middelhavsby som er munter og bråktere med et gran av Italia. Nice byr på blendende rekker av fargefulle inntryk for besøkende. Den beste måten å lære det ekte Nice å kjenne på, er ved at slentre gjennom de okerfargede gatene og lytte til ’Nocois’ som snakker deres helt eget språk og smake deres deilige retter. Byens sjarme er på grunn av dens unike klima og sin skjønnhet. Selv om vinteren er Nices kafeer fylt med glade mennesker som kan sitte og betrakte livet på den berømte Promenade des Anflais. Denne praktfulle promenade er alltid blomstrende og følger bukten, med utsikt over Baie dea Anges og strendene på den ene siden og de luksuriøse hotell på den andre siden.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.