Propriano til Marseille Ferge

Propriano Marseille fergeruten knytter Korsika med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, La Meridionale. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 13 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Propriano Marseille fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Propriano - Marseille Fergeselskaper

  • La Meridionale
    • 1 Ukentlig Avgang 13 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Propriano Marseille priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Propriano Marseille ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Propriano Guide

Propriano ligger på den sørvestlige kyaten av Korsika. Mange av byens bygninger går helt tilbake til begynnelsen av det 19. århundret, hvor byens havn ble grunnlagt, selv om byens historie går enda lengre tilbake. Selv om det ikke er mange rester tilbake, kan byen daterer opprinnelsen sin tilbake til romerne og de tidlige grekerne. Den storslått Notre Dame de la Misericorde er nok den mest populære attraksjon i Propriano, og dominerer byens sentrum. Byen har et utvalg av butikker, bar, kaféer og restauranter. Propriano er en av de mest populære byene på Korsika, dels på grunn av de mange strendene.

Det er fergeforbindelser mellom Propriano og Marseille, seiltiden er ca. 12½ timer.

Marseille Guide

Den franske havnen Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by, som er kjent verden over for sine fantastiske strender og store havn. Det er mye å se og lave i byen, inkludert et sjarmerende kvarter med travle basarer og gatemarkeder. Dette er særlig tilfellet ved området omkring havnen. Populære attraksjoner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sørlige siden av Vieux Port. Av interesse er også Marseille Chateau d'If og senteret de le Vielle Charité, som er et stort utstillingssenter som daterer tilbake til det 17. århundret.