Cagliari til Napoli Ferge

Cagliari Napoli fergeruten knytter Sardinia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grimaldi Lines. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 14 timer 31 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Cagliari Napoli fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Cagliari - Napoli Fergeselskaper

  • Grimaldi Lines
    • 3 Ukentlige Avganger 14 t 31 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Cagliari Napoli priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Cagliari Napoli ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Cagliari Guide

Sardinias hovedstad Cagliari ligger ved Middelhavskysten og betraktes som en av de grønneste italienske byene, siden det er en rekke offentlige hager, som man kan nyte. Det mest skogrike området i byen er Monte Urpinu Park, som er 62 hektar og plassert på en liten brett som er dekket av furutre og eviggrønne eik.

Byen kan spore historien sin tilbake til oldtiden og har på forskjellige punkter i fortiden sin vært under flere sivilisasjoner.

Cagliari havn er spillet i to sektorer; den gamle havnen og den nye internasjonale havnen. Havnen har fergeforbindelser til Civitavecchia, Napoli, Palermo og Trapani.