Olbia til Livorno Ferge

Olbia Livorno fergeruten knytter Sardinia med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Moby Lines seiler opp til 14 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 8 timer 15 minutter mens Grimaldi Lines servicen seiler pop til 13 avganger ukentlig med en seiltid fra 9 t.

Det er 27 Uke overfarter på Olbia Livorno ruten mellom Sardinia og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Olbia - Livorno Fergeselskaper

  • Moby Lines
    • 14 Ukentlige Avganger 8 t 15 min
    • Få pris
  • Grimaldi Lines
    • 13 Ukentlige Avganger 9 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Olbia Livorno priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Olbia Livorno ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Olbia Guide

Den italienske byen Olbia ligger på Gallura region i det nordøstlige Sardinia. Byen er nå kjent som en stopp på turen til og fra Sardinia, men har en lang historie og bevarer nok av sin egen sjarme til at byen kan være en destinasjon i seg selv. Det historiske bysenteret er et deilig sted å ta en spasertur eller å sitte i bar eller restaurant og se verden utenfor. Populære attraksjoner i byen inkluderer den middelalderske Pisa-romansk kirke som ble bygget av gallurisk granitt. To kalkmalerier fra det 13. århundret finnes i kirken. En annen populær attraksjon er Festa di San Simplicio, som er Olbias største festival og feire tre dager hvert år i mai.

Byen er ikke særlig dyr, og er et godt sted å tilbringe en dag eller to. Bortsett fra attraksjonene i selve byen, er det noen deilige strender i nærheten.

Olbia havn er forbundet med Genova og Civitavecchia nær Roma. Andre reisemål er tilgjengelige fra Golfo Aranci, en havn nord for Olbia.

Livorno Guide

Livorno er en italiensk by som ligger på landets vestkyst og ofte besøkes av cruiseskip, siden det er en viktig inngang til den berømte og maleriske Toscana region. Mange besøkender drar til byen på deres vei til andre destinasjoner i regionen, inkludert Firenze, Pisa, Lucca og Siena. Byen ble designet under den italienske renessanse, da den ble regjert av storhertugen av Medici familie, men tilføyelser ble foretatt i slutten av det 16. århundret av Bernado Buontalenti.
Liverno havn har gode passasjerfasiliteter, som inkluderer bar, restaurant og banker. Det er fergeforbindelser til Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari og Tunisia.