Arbatax til Civitavecchia Ferge

Arbatax Civitavecchia fergeruten knytter Sardinia med Roma. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grimaldi Lines. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 9 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Arbatax Civitavecchia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Arbatax - Civitavecchia Fergeselskaper

  • Grimaldi Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 9 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Arbatax Civitavecchia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Arbatax Civitavecchia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Arbatax Guide

Den lille havnen Arbatax ligger på Sardinia i Italia. Byens sentrum er plassert i bunnen av Kap Bellavista, som er kjent for sine røde klipper. Omkring byen ligger de høyeste fjellene på øya, og de gir byen en betagende bakgrunn.

Det er fergeforbindelser fra arbatax til det italienske fastlandet via fergehavnen i Civitavecchia, Genova, Fiumcino, Olbia og Cagliari.

Civitavecchia Guide

Den italienske byen Civitavecchia ligger på den tyrrehenske hav kyst i Lazio regionen. Byen, som er hjemsted for knapp 60.000 innbyggere, har en fergehavn og ligger ca. 80 km nordvest av Roma. Byens historie går tilbake over tusen år til 101-108 e.kr., da keiser Trajan beordret bygningen av havnen i Centumcellae, for å imøtekomme dyphav frakt til den romerske hovedstaden.

Besøkender vil finne eksempler på restaurerte middelalderske og barooke strukturer, som omfatter det store Fort Michelangelo, som er en festning som ble bestilt av pave Giulio II i det tidlige 16. århundret, og forsvarsmuren bak havnen fra det 17. århundret. Muren former den ene siden av Lungoporto Gramsci, som er en forhøyet fotgjenger gangbro. Herfra er det fremragende utsikt over cruiseskipene og fergene i havnen.

Det er bil- og passasjerferger mellom Civitavecchia og Sarinia, Sicilia og andre destinasjoner i Italia og utlandet.