Olbia til Genoa Ferge

Olbia Genoa fergeruten knytter Sardinia med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Moby Lines seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 10 Timer mens Grandi Navi Veloci servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 11 t 1 minutt.

Det er 27 Uke overfarter på Olbia Genoa ruten mellom Sardinia og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Olbia - Genoa Fergeselskaper

  • Moby Lines
    • 3 Daglige Avganger 10 t
    • Få pris
  • Grandi Navi Veloci
    • 6 Ukentlige Avganger 11 t 1 minutt
    • Få pris

Gjennomsnittlige Olbia Genoa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Olbia Genoa ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Olbia Guide

Den italienske byen Olbia ligger på Gallura region i det nordøstlige Sardinia. Byen er nå kjent som en stopp på turen til og fra Sardinia, men har en lang historie og bevarer nok av sin egen sjarme til at byen kan være en destinasjon i seg selv. Det historiske bysenteret er et deilig sted å ta en spasertur eller å sitte i bar eller restaurant og se verden utenfor. Populære attraksjoner i byen inkluderer den middelalderske Pisa-romansk kirke som ble bygget av gallurisk granitt. To kalkmalerier fra det 13. århundret finnes i kirken. En annen populær attraksjon er Festa di San Simplicio, som er Olbias største festival og feire tre dager hvert år i mai.

Byen er ikke særlig dyr, og er et godt sted å tilbringe en dag eller to. Bortsett fra attraksjonene i selve byen, er det noen deilige strender i nærheten.

Olbia havn er forbundet med Genova og Civitavecchia nær Roma. Andre reisemål er tilgjengelige fra Golfo Aranci, en havn nord for Olbia.

Genoa Guide

Havnebyen Genova ligger i Liguria region i Italia ved Middelhavskysten. Genovas historiske sentrum er en labyrint av smale smug som fører ut til små torg, og her kan man ikke la være med å sette pris på historien og kulturen. Arkitektonisk er det mange forskjellige stilarter, som ligger side om side med en middelaldersk mur.

Byens gamle havn er en populær tiltrekning for turister, som kan nyte alle de tingene, som den gamle havnen kan by på. Et populært sted nær mollen er byens fyrtårn, hvorfra det er en deilig utsikt over Genova og Golfen.

Genovas fergeterminal ligger i Calata Chiappella og herfra er det fergeforbindelser mot Sicilia, Korsika, Spania, Tunisia og Marokko. Terminalbygningen har alle de vanlige passasjerfasiliteter og er også rullestol vennlig.