Olbia
Genoa
Ferger til Italia
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Olbia til Genoa Ferge

Olbia Genoa fergeruten knytter Sardinia med Italia og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Moby Lines seiler opp til 1 ganger dag, Grandi Navi Veloci 6 ganger Uke & Tirrenia servicen er tilgjengelig opp til 0 ganger Uke.

Det er 13 Uke overfarter på Olbia Genoa overfarten mellom Sardinia og Italia og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Olbia til Genoa?

Fergetiden fra Olbia til Genoa er omtrent 10h 40m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Olbia og Genoa?

Det er 3 populære fergeoperatører for Olbia til Genoa. Disse er
  • Moby Lines
  • Grandi Navi Veloci
  • Tirrenia

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Olbia til Genoa?

Bestill ferger fra Olbia til Genoa gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Hva er avstanden fra Olbia til Genoa?

Avstanden mellom Olbia til Genoa er omtrent 209 nautiske mil.

Olbia Genoa Ferge anmeldelser

  • "Helvete"

    Tur fra helvete, jeg spilte €953, 3 timer forsinket på utreisen og tilstanden om bord var forferdelig! Setene kunne ikke lenes tilbake. Tilstanden av toalettene var forferdelige. Toalettene var blokkert, og det var vann overalt. På tross av at mange passasjerer klaget over kulden, fikk vi å vite at de ikke kunne gjøre noe ved det. Jeg vil ikke anbefale Tirrenia.

    'Bithia' travelled on Bithia

    Les mer Les mindre

Olbia Guide

Den italienske byen Olbia ligger på Gallura region i det nordøstlige Sardinia. Byen er nå kjent som en stopp på turen til og fra Sardinia, men har en lang historie og bevarer nok av sin egen sjarme til at byen kan være en destinasjon i seg selv. Det historiske bysenteret er et deilig sted å ta en spasertur eller å sitte i bar eller restaurant og se verden utenfor. Populære attraksjoner i byen inkluderer den middelalderske Pisa-romansk kirke som ble bygget av gallurisk granitt. To kalkmalerier fra det 13. århundret finnes i kirken. En annen populær attraksjon er Festa di San Simplicio, som er Olbias største festival og feire tre dager hvert år i mai.

Byen er ikke særlig dyr, og er et godt sted å tilbringe en dag eller to. Bortsett fra attraksjonene i selve byen, er det noen deilige strender i nærheten.

Olbia havn er forbundet med Genova og Civitavecchia nær Roma. Andre reisemål er tilgjengelige fra Golfo Aranci, en havn nord for Olbia.


Genoa Guide

Havnebyen Genova ligger i Liguria region i Italia ved Middelhavskysten. Genovas historiske sentrum er en labyrint av smale smug som fører ut til små torg, og her kan man ikke la være med å sette pris på historien og kulturen. Arkitektonisk er det mange forskjellige stilarter, som ligger side om side med en middelaldersk mur.

Byens gamle havn er en populær tiltrekning for turister, som kan nyte alle de tingene, som den gamle havnen kan by på. Et populært sted nær mollen er byens fyrtårn, hvorfra det er en deilig utsikt over Genova og Golfen.

Genovas fergeterminal ligger i Calata Chiappella og herfra er det fergeforbindelser mot Sicilia, Korsika, Spania, Tunisia og Marokko. Terminalbygningen har alle de vanlige passasjerfasiliteter og er også rullestol vennlig.


Olbia til Genoa Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 22/07/2024 og 28.07.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Grandi Navi Veloci 08:15 20:45 12 timer 30 minutter Sol
Moby Lines 09:00 19:00 10 Timer Man, Fri, Lør, Sol
Moby Lines 09:15 19:15 10 Timer Man, Sol
Grandi Navi Veloci 18:00 06:30 12 timer 30 minutter Lør
Grandi Navi Veloci 18:30 07:00 12 timer 30 minutter Man, onsdag, Fri
Moby Lines 21:00 08:30 11 timer 30 minutter Torsdag, Fri
Moby Lines 21:15 07:15 10 Timer Man, Lør, Sol
Grandi Navi Veloci 23:59 12:30 12 timer 31 minutter Sol

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.