Olbia til Piombino Ferge

Olbia Piombino fergeruten knytter Sardinia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Moby Lines. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Olbia Piombino fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Olbia - Piombino Fergeselskaper

  • Moby Lines
    • 7 Ukentlige Avganger 5 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Olbia Piombino priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Olbia Piombino ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Olbia Guide

Den italienske byen Olbia ligger på Gallura region i det nordøstlige Sardinia. Byen er nå kjent som en stopp på turen til og fra Sardinia, men har en lang historie og bevarer nok av sin egen sjarme til at byen kan være en destinasjon i seg selv. Det historiske bysenteret er et deilig sted å ta en spasertur eller å sitte i bar eller restaurant og se verden utenfor. Populære attraksjoner i byen inkluderer den middelalderske Pisa-romansk kirke som ble bygget av gallurisk granitt. To kalkmalerier fra det 13. århundret finnes i kirken. En annen populær attraksjon er Festa di San Simplicio, som er Olbias største festival og feire tre dager hvert år i mai.

Byen er ikke særlig dyr, og er et godt sted å tilbringe en dag eller to. Bortsett fra attraksjonene i selve byen, er det noen deilige strender i nærheten.

Olbia havn er forbundet med Genova og Civitavecchia nær Roma. Andre reisemål er tilgjengelige fra Golfo Aranci, en havn nord for Olbia.

Piombino Guide

Den italienske byen Piombino var engang den gamle havnen i Felesia, og tilbyr i dag besøkender to utsynspunkter, hvor man fullt ut kan verdsette byens fantatiske kystlinje. Den naturlige terrasse Piazza Bovio gir en fantastisk utsikt over havet og i den gamle havnen, vil besøkender finne det perfekte stedet å sitte og se på aktiviteten i fiskehavnen, samt den daglige auksjonen. Byen kan kjennes ved sine brolagte gater som har restauranter og vinbar, og her kan man nyte lekker lokal mat og vin. Piombinos ”liten Paris” distrikt har en rekke historiske bygninger som minner om byens betydning i Middelalderen. Disse inkluderer Rivellino, Palazzo Nuovo og byens slott fra det 16. århundret.

Det er fergeforbindelser fra Piombino til øyene i det toskanske havet (Elba ligger bare 10 km fra kysten), samt til Sardinia og Korsika.