Olbia til Civitavecchia Ferge

Olbia Civitavecchia fergeruten knytter Sardinia med Roma og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Grandi Navi Veloci seiler opp til 6 ganger Uke, Grimaldi Lines 7 ganger Uke & Tirrenia servicen er tilgjengelig opp til 14 ganger Uke.

Det er 27 Uke overfarter på Olbia Civitavecchia overfarten mellom Sardinia og Roma og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Olbia - Civitavecchia Fergeselskaper

 • Grandi Navi Veloci
  • 6 Ukentlige Avganger 6 t 15 min
  • Få pris
 • Grimaldi Lines
  • 7 Ukentlige Avganger 6 t 30 min
  • Få pris
 • Tirrenia
  • 14 Ukentlige Avganger 5 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Olbia Civitavecchia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Olbia Civitavecchia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Olbia Guide

Den italienske byen Olbia ligger på Gallura region i det nordøstlige Sardinia. Byen er nå kjent som en stopp på turen til og fra Sardinia, men har en lang historie og bevarer nok av sin egen sjarme til at byen kan være en destinasjon i seg selv. Det historiske bysenteret er et deilig sted å ta en spasertur eller å sitte i bar eller restaurant og se verden utenfor. Populære attraksjoner i byen inkluderer den middelalderske Pisa-romansk kirke som ble bygget av gallurisk granitt. To kalkmalerier fra det 13. århundret finnes i kirken. En annen populær attraksjon er Festa di San Simplicio, som er Olbias største festival og feire tre dager hvert år i mai.

Byen er ikke særlig dyr, og er et godt sted å tilbringe en dag eller to. Bortsett fra attraksjonene i selve byen, er det noen deilige strender i nærheten.

Olbia havn er forbundet med Genova og Civitavecchia nær Roma. Andre reisemål er tilgjengelige fra Golfo Aranci, en havn nord for Olbia.

Civitavecchia Guide

Den italienske byen Civitavecchia ligger på den tyrrehenske hav kyst i Lazio regionen. Byen, som er hjemsted for knapp 60.000 innbyggere, har en fergehavn og ligger ca. 80 km nordvest av Roma. Byens historie går tilbake over tusen år til 101-108 e.kr., da keiser Trajan beordret bygningen av havnen i Centumcellae, for å imøtekomme dyphav frakt til den romerske hovedstaden.

Besøkender vil finne eksempler på restaurerte middelalderske og barooke strukturer, som omfatter det store Fort Michelangelo, som er en festning som ble bestilt av pave Giulio II i det tidlige 16. århundret, og forsvarsmuren bak havnen fra det 17. århundret. Muren former den ene siden av Lungoporto Gramsci, som er en forhøyet fotgjenger gangbro. Herfra er det fremragende utsikt over cruiseskipene og fergene i havnen.

Det er bil- og passasjerferger mellom Civitavecchia og Sarinia, Sicilia og andre destinasjoner i Italia og utlandet.