Porto Torres til Genoa Ferge

Porto Torres Genoa fergeruten knytter Sardinia med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Grandi Navi Veloci seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 12 timer 15 minutter mens Tirrenia servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 10 t 30 min.

Det er 14 Uke overfarter på Porto Torres Genoa ruten mellom Sardinia og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Porto Torres - Genoa Fergeselskaper

  • Grandi Navi Veloci
    • 7 Ukentlige Avganger 12 t 15 min
    • Få pris
  • Tirrenia
    • 7 Ukentlige Avganger 10 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Porto Torres Genoa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Porto Torres Genoa ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Porto Torres Guide

Den italienske byen Porto Torres ligger på den nordvestlige kysten av øya Sardinia. Det er en rekke ting å se i byen, og den mest populære attraksjonen er Basilica di San Gavino, fra det 11. århundret, som er Sardinias største romanske kirke.

Porto Torres er den annen best tjente havnen på Sardinia, etter Olbia, og knytter øya til Genova, med en seiltid på 11½ timer. Det er også tjenester til Civitavecchia (7 timer og 15 minutter), Barcelona (11 timer og 15 minutter), Ajaccio (3½ timer), Propriano (4 timer) og Marseille (17 timer).

Genoa Guide

Havnebyen Genova ligger i Liguria region i Italia ved Middelhavskysten. Genovas historiske sentrum er en labyrint av smale smug som fører ut til små torg, og her kan man ikke la være med å sette pris på historien og kulturen. Arkitektonisk er det mange forskjellige stilarter, som ligger side om side med en middelaldersk mur.

Byens gamle havn er en populær tiltrekning for turister, som kan nyte alle de tingene, som den gamle havnen kan by på. Et populært sted nær mollen er byens fyrtårn, hvorfra det er en deilig utsikt over Genova og Golfen.

Genovas fergeterminal ligger i Calata Chiappella og herfra er det fergeforbindelser mot Sicilia, Korsika, Spania, Tunisia og Marokko. Terminalbygningen har alle de vanlige passasjerfasiliteter og er også rullestol vennlig.