Golfo Aranci til Livorno Ferge

Golfo Aranci Livorno fergeruten knytter Sardinia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Ferries. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Golfo Aranci Livorno fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Golfo Aranci - Livorno Fergeselskaper

  • Corsica Ferries
    • 3 Daglige Avganger 8 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Golfo Aranci Livorno priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Golfo Aranci Livorno ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Golfo Aranci Guide

Golfo Aranci er beliggende på øya Sardinia i Olbia – Tempio, omkring 200 km nord for Cagliari og 13 km nordøst for Olbia. Mange turiste rbesøker strendene på selve golfen, men byens strender er også vakre og inkluderer Cala Moresca, Cala Greca, Sabina og spiaggia Bianca. Beliggende i nærheten er øya Tavolara, som er en marine reserve, og den vakre Capo Coda Cavallo.

Det er fergeforbindelser til Italia med daglige ferger til Civitavecchia, Livorno og Fiumcino.

Livorno Guide

Livorno er en italiensk by som ligger på landets vestkyst og ofte besøkes av cruiseskip, siden det er en viktig inngang til den berømte og maleriske Toscana region. Mange besøkender drar til byen på deres vei til andre destinasjoner i regionen, inkludert Firenze, Pisa, Lucca og Siena. Byen ble designet under den italienske renessanse, da den ble regjert av storhertugen av Medici familie, men tilføyelser ble foretatt i slutten av det 16. århundret av Bernado Buontalenti.
Liverno havn har gode passasjerfasiliteter, som inkluderer bar, restaurant og banker. Det er fergeforbindelser til Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari og Tunisia.