Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Livorno havn

 • Med bil

  Hvis du kjører fra Bologna, Milano eller andre store italienske byer, ta A1 motorvei. For å komme til ’Stazione Marittima’, som er hoved passasjerterminalen, skal du kjøre av A1. Følg skiltene til ’Porto/Imbarchia Corsica/Sardinia’ og ’Moby’ og dette vil ta deg direkte til terminalene. Den nye tilgang til havnen er kalt ’Varco DONEGANI’, Nuova Marittima, 57100 Liverno.

 • Med tog

  Livornos sentral stasjon ligger ca. 3 km fra havnen. Stasjonen er knyttet til både internasjonale tog og lokal tog med linjer fra Napoli, Roma, Genoa og mange andre byer.

 • Adresse

  Nuova Stazione Marittima 57100 Livorno

 • Ytterligere informasjon

  Det er bilutleiefirmaer i kort gå avstand fra havnen. Taxi er generelt tilgjengelig utenfor havnen, togstasjonen og busstasjonen. Det er også taxi vente områder i byen.

 • Livorno Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Livorno før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Livorno Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Livorno Ferge servicer

Livorno Guide

Livorno Guide

Livorno er en kystby som ligger ved Tyrrenhavet i den vestlige utkanten av Toscana i Italia. Byen er hovedstad i provinsen Livorno og er den tredje største havn på Italias vestkyst. Livorno ble utviklet under medici og i 1918 erklærte de havnen som fri og opprettet en liberal ordning, som ba om en strøm av jøder, grekere, spanske muslimer, katolikker og engelske katolikker og en kosmopolitisk flokk av andre utlendinger. Livorno blomstret og tiltrakk et samfunn av engelske emigranter, som anglifisert byens navn til Leghorn, som fortsatt brukes i dag. Europas første bad ble bygget her i 1900 tallet, da ideen om kystbyferie først ble populær. Gamle sjøgående tradisjoner er også holdt i live av en rase som holdes mellom byens forskjellige nabolag, både til sjøs og i kanalene.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.