moby_lines_moby_wonder

Moby Wonder

Drevet av Moby LinesBastia Genoa & Genoa Olbia ruter

Moby Wonder er en cruiseferge med stort kjøretøy og passasjer kapasitet. Fergen har et stort utvalg av fasiliteter, inkludert luksuriøse lugarer og suiter, spise- og drikkesteder, utendør svømmebasseng med soldekk, butikker, lekeområde og mer.

Lugar/seter om bord

Det er et utvalg av innvendige og utvendige lugarer med air kondisjon og bad. Fergen er også utstyret med ”junior suiter” for opp til 4 personer og for dem som foretrekker å reise uten lugar er det et sitteområde.

Mat og drikke om bord

Moby Wonder har en a la carte restaurant, hvor kokkene serverer lekre menyer. I buffet restauranten tilbyr de lekre retter. Ved pizzapoint kan du finne autentisk italiensk pizza. Det er også fire kafeteriaer, en snackbar og en iskiosk. Ved Lido Bar på soldekket kan du nyte en drink i solen eller for en avslappende atmosfære kan du besøke Piano Bar. Det er også en kafé og en sportsbar.

Shopping om bord

Du kan finne nesten alt i Moby Wonders butikker, inkludert tøy, leketøy, magasiner og bøker.

Ytterligere fasiliteter om bord

Moby Wonder er også utstyrt med svømmebasseng med soldekk, kenneler til kjæledyr og satellittv.

Reisende med barn

Det er et stort ”Children’s World” lekeoråde til å holde de små underholdt under overfarten. For de eldre barna er det et lokale med videospill.

Tilgjengelighet

Hvis du har bruk for assistanse under reisen din skal du opplyse om dette når du booker fergebilletten din og sikre at du ankommer til havnen minst to timer før avgang, hvor du skal kontakte personalet.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Moby Wonder guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Moby Wonder anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!