moby_lines_moby_fantasy

Moby Fantasy

Drevet av Moby Lines

Moby Fantasy er en luksuriøs ferge med stor kapasitet. Om bord finner du mange fasiliteter, inkludert kafeteria, piano bar, restauranter, svømmebasseng, barnesvømmebaseeng, butikk, lugarer og sitteområder.

Lugar/seter om bord

Det er et utvalg av innvendige og utvendige 2 og 4 sengs lugarer, som alle har air kondisjon og bad. Det er også et sitteområde.

Mat og drikke om bord

Fergen har en vanlig restaurant og en buffet restaurant hvor du kan nyte et lekkert måltid, mens kafeen og kafeteriaen er egnet til en rask drink eller snack. Når du har spist kan du nyte en rolige drink i piano bar.

Shopping om bord

Det er en butikk om bord hvor du kan kjøpe tøy, leketøy, magasiner, bøker og mer.

Ytterligere fasiliteter om bord

Når det er veldig varmt kan du kjøle ned i svømmebassenget.

Reisende med barn

Moby Fantasy har et dedikert lekeområde samt et barnesvømmebasseng. Det er også et lokale med videospill til å holde de eldre barna underholdt

Tilgjengelighet

Hvis du har brug for assistanse under reisen skal du opplyse dette når du booker din fergebillett og sikre at du ankommer i havnen minst to timer før avgang.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Moby Fantasy guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Moby Fantasy anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!