Mahon til Palma Ferge

Mahon Palma fergeruten knytter Menorca med Mallorca. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Trasmed GLE. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Mahon Palma fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Mahon - Palma Fergeselskaper

  • Trasmed GLE
    • 1 Ukentlig Avgang 6 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Mahon Palma priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Mahon Palma ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Mahon Guide

Den spanske byen Mahon er hovedstaden på øya Menorca, som er del av Balearene. Byen ligger på øyas østkyst, og er hjem til øyas hovedhavn. Det er en deilig blanding av gammel og ny arkitektur i byen, og besøkende tilbys en unik blanding av en by som er full av historie, særlig i bygningene sine, og museer med en blomstrende havn. Mahons senter er Placa de S’Esplanada, som også er det beste stedet å sitte på en av kafeene og se verden gå forbi. Hvis man går fra Placa til Carrer d’Isabel II, vil man se en fantastisk utsikt over havnen.

Det er helårs fergeforbindelser fra Mahon til Barcelona og Valencia, og om sommeren er det også fergeforbindelser til Palma, Alcudia, Mallora, Ibixa og Ciutadella.

Palma Guide

Byen Palma er hovedstaden på den spanske øya Mallorca og har de fleste stedene av historisk interesse blant Balearene og en befolkning på omkring 300.000. Byen er preget av smale gater, avsondret gårder, en havn og noen fine eksempler på restaurerte historiske bygninger, som alle gjør byen til et vidunerlig sted å utforske på fots. Passeig d'es Born er byens hovedpromenade og denne gaten har mange butikker, restauranter, kaféer og bar.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til blant annet Ibiza, Barcelona, Valencia og Denia.