Mahon til Alcudia Ferge

Mahon Alcudia fergeruten knytter Menorca med Mallorca. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Trasmed GLE. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Mahon Alcudia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Mahon - Alcudia Fergeselskaper

  • Trasmed GLE
    • 4 Ukentlige Avganger 3 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Mahon Alcudia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Mahon Alcudia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Mahon Guide

Den spanske byen Mahon er hovedstaden på øya Menorca, som er del av Balearene. Byen ligger på øyas østkyst, og er hjem til øyas hovedhavn. Det er en deilig blanding av gammel og ny arkitektur i byen, og besøkende tilbys en unik blanding av en by som er full av historie, særlig i bygningene sine, og museer med en blomstrende havn. Mahons senter er Placa de S’Esplanada, som også er det beste stedet å sitte på en av kafeene og se verden gå forbi. Hvis man går fra Placa til Carrer d’Isabel II, vil man se en fantastisk utsikt over havnen.

Det er helårs fergeforbindelser fra Mahon til Barcelona og Valencia, og om sommeren er det også fergeforbindelser til Palma, Alcudia, Mallora, Ibixa og Ciutadella.

Alcudia Guide

Byen Alcudia ligger på den spanske øya Mallorca, som er en av Balearene. Muren omkring byen, som er fra det 14. århundret, er en populær turistattraksjon. Andre populære attraksjoner i byen inkluderer restene av en romersk by, som ligger like utenfor byens murer.

Det er fergeforbindelser fra Alcudia havn til Barcelona, Denia og Valencia.