Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Alcudia havn

 • Med bil

  Når du kommer til Alcudia, følg skiltene til C-713 mot Alcanada. Avhengig av hvor dere reiser fra kan C-713 dele seg, hvor C-713 fortsetter den ene veien og PM-60 den annen. Fortsett langs C-713 hvor du etter ca. 5.5 km vil komme til en rundkjøring. Fortsett langs C*713, som bliver C-712 ca. 1.5 km etter rundkjøringen. Fortsett langs denne veien til du kommer til en rundkjøring, hvor det vil være skilt mot havnen.

 • Med buss

  Det er daglige busforbindelser mellom alle landsbyer og turistområder og Plaça d'Espanya i Palma. Fra Palma er det et omfattende nettverk av busser som forbinder sentrum med flyplassen, Palma Beach S’Arenal, universitetet og generelt alle områder av byen.

 • Adresse

  Puerto Comercial s/n° / C/ del Moll Comercial s/n°, 07400, Port d’Alcúdia, De Baleariske Øyene

 • Alcudia Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Alcudia før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Alcudia Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Alcudia Ferge servicer

Alcudia Guide

Alcudia Guide

Alcudia er en by som ligger på den nordlige øy Mallorca. Alcudia er kjent for sin lange og lyse strand med fin sand. Det meste er innenfor gå avstand. Det er flere aktiviteter og vannsport av forskjellig slags, men også idretter som tennis, go-cart og ridning. Dette er mange barnefamiliers paradis, blant annet fordi stranden er så barnevennlig og fordi den er lang, bred og med lavt vann. De fleste hotellene i Alcudia ligger ikke langt fra stranden og mange av dem har underholdning de flere kvelder om uken. Alcudia er ikke bare et paradis for familier, også mange par reiser hertil. Her er et godt utvalg av barer og restauranter, hvor man kan drikke og spise spansk eller internasjonal mat. I Alcudia er det enda et par diskoteker.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.