Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3247 ruter og 668 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Mallorca

Øya Mallorca er den del av den baleariske øygruppen i Middelhavet utenfor Spanias østkyst.

Som de andre baleariske øyene Ibiza, Formentera og Menorca er Mallorca et populært reisemål.

Hva er det å gjøre på Mallorca?

Med sine tradisjonelle kalksteinhus er Valldemossa en av de vakreste stedene på Mallorca. Her finner du lokalprodusert mat i de ulike små butikkene, og du finner definitivt noe som er verdt å ta med som suvenir hjem. Ved siden av Valldemossa finner du fjellkjeden Tramuntana som du kan enten utforske til fots, med bil eller på hesteryggen. Området er godt bevart og er på UNESCOs verdensarvliste. Reiser du til Mallorcas hovedstad Palma vil du se katedralen Santa Maria, den er mer kjent som Le Seu. Dette er symbolet på byen, og vil være det første du ser når du kommer til byen. Tre kilometer fra Palma finner du Castell de Belver som er en rund borg i gotisk stil. Borgen ble bygget av kong Jaume II på 1300-tallet og ligger på en høyde, så du går ikke glipp av den. Du kan ikke reise til Mallorca uten å besøke en strand. 25 kilometer sør for Palma finner du Llucmajor som har mange vakre bukter, sand og klipper. Langs denne siden av kysten finner du også tårn fra 1500-tallet som tilbyr en utrolig utsikt. Andre strender som også er verdt et besøk er Playa del Arenal, denne stranda strekker seg helt til Palma. Vannet på denne stranden er perfekt for et bad og i enkelte områder kan du til og med surfe. Vil du heller til en strand der du kan snorkle er Cala Pi perfekt med det krystallklare vannet.

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt på Mallorca?

Det er hyppige bussforbindelser til de fleste stedene på Mallorca, med unntak av de stedene som er mest øde. Det er også togforbindelser, og om du vil utforske på egenhånd kan du også leie bil mens du besøker øya. Se også etter ulike ekskursjoner som blir satt opp.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer på Mallorca?

Mallorcas temperatur varierer fra 10 grader på vinteren til 26 på sommeren. Det beste været og badetemperaturen finner du i august. Det er også da det er dyrest å reise med ferge. Å planlegge alt i god tid i forveien kan hjelpe deg med å få de beste tilbudene. Reiser du i lavsesongen mai-juni kan du få gode tilbud, og mye av det samme været

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
 • Balearia
  • Få pris
 • Corsica Ferries
  • Få pris
 • Trasmed GLE
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Mallorca anmeldelser

 • "Elendig informasjon "

  Holdt på å miste skipet, kun spansktalende, fikk beskjed om å sitte å vente, da jeg endelig skulle sjekke inn, var bussen til skipet gått. Heldigvis ble jeg kjørt i hui og hast, rakk ombord idet de skulle starte seilasen.Samme på returen,jeg hadde billett,men fikk ikke vite at jeg skulle ombord i en buss.Såvidt damen i billettluken gadd å se opp,og i siste øyeblikk ringt etter taxi.Dette ble dyrt for meg,rakk såvidt båten. Personalet ombord var supre,god service.

  Les mer Les mindre
 • "Godt selskap"

  Har reist på begge selskaper, og Neptune klasse er den mest behagelige måten å reise. Maten er imidlertid en smule begrenset, med mindre man ønsker et fullt tradisjonelt spansk måltid. Mange tar med en piknik, som nok er den beste løsningen. Bussen til/fra terminalen er lett.

  Les mer Les mindre
 • "Alt i alt et fornuftig alternativ til å fly"

  Reiste Barcelona til Palma som gående passasjer, på en natte overfart, og hadde booket en lugar for 4. Etter innsjekking i Estacio Maritime ble vi vist til en kø til en buss, som ville kjøre til fergen, omkring 5 km vekk. Ingen forklaring på dette ble gitt. Skipet var ok, men deler var overfylt med grupper uten lugarer, men lugaren vi hadde var ren og større enn forventet. Vi brukte ikke catering, bortsett fra en rask drink i bar (ok) og en kaffe om morgnen (nokså forferdelig). Bortsett fra bussturen – som vi godt kunne ha unnvært – var båten effektiv og i tiden. Samlet sett, er det et godt alternativt til å fly, men den samlede servicen var ikke så god som fergene på Nordsjøen og Den Engelske Kanal (DFDS og Brittany Ferries).

  Les mer Les mindre
 • "Fremragende service"

  En lett tur fra start til slutt. Punktlig service. Skipet var fantastisk med masse av fasiliteter til å holde alle underholdt.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Fergeguider, videoer og anmeldelser​

Ruter og havner i Mallorca