Toulon til Alcudia Ferge

Toulon Alcudia fergeruten knytter Frankrike med Mallorca. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Ferries. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 11 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Toulon Alcudia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Toulon - Alcudia Fergeselskaper

  • Corsica Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 11 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Toulon Alcudia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Toulon Alcudia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Toulon Guide

Den franske byen Toulon ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike. Det er en stor fransk flåtebase og har derfor en stor militær havn, som er hjemstedet for den franske flåtens skip Charles De Gaulle, og resten av flåten. Toulons historie har sterke forbindelser til mange industrier, inkludert skipsbygning, vinfremstilling, papri, kort, sko, elektronisk utstyr og mer.

Toulons gamle bydel ligger mellom havnen, Boulevard de Strasbourg og Cours Lafayette, og er preget av smale gater, springvann og små torg.

Byens havn har to fergeterminaler og gode passasjerfasiliteter, som inkluderer kaféer, automater, en snakcbar, toaletter og parkeringsplasser. Det er fergeforbindelser til Ajaccio, Bastia, Ile Rousse og Civitavecchia.

Alcudia Guide

Byen Alcudia ligger på den spanske øya Mallorca, som er en av Balearene. Muren omkring byen, som er fra det 14. århundret, er en populær turistattraksjon. Andre populære attraksjoner i byen inkluderer restene av en romersk by, som ligger like utenfor byens murer.

Det er fergeforbindelser fra Alcudia havn til Barcelona, Denia og Valencia.