Ibiza til Palma Ferge

Ibiza Palma fergeruten knytter Ibiza med Mallorca og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 9 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Trasmed GLE servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 45 min.

Det er 10 Uke overfarter på Ibiza Palma ruten mellom Ibiza og Mallorca. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Ibiza - Palma Fergeselskaper

  • Balearia
    • 9 Ukentlige Avganger 2 t 15 min
    • Få pris
  • Trasmed GLE
    • 1 Ukentlig Avgang 3 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ibiza Palma priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ibiza Palma ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ibiza Guide

Ibiza er en av De Baleariske Øyer og ligger i Middelhavet, omkring 80 km ut for kysten ved Valencia på østkysten av Spania. Ibizas hovedsentre er Ibiza Town, Sant Anton de Calonge og Santa Eularia des Riu. Øyas havn ligger i Ibiza Town, som også er et populært turistreisemål. Det er mange ting å se og lage i Ibiza Town, inkludert The Curia Hus, Santa Domingo Kirke, slottet, museet for moderne kunst og Necropolis Punica del Puig des Molins. Byen er så rik på historie at den er blitt erklært en verdensarv område av Unesco.

På grunn av sine mange nattklubber og bar, har øya fått et ry for sin sommer klubbscene, med mange besøkende, som kommer bare for å oppleve nattelivet. Man kan imidlertid forvente mer fra Ibiza enn bare nattklubber. Utover Ibiza Town, er store deler av øya også erklært verdensarv områder fra Unesco, for å beskytte disse vakre og viktige steder på æya fra fremtidig utvikling.

Det er fergeforbindelser mellom Ibiza Town og Barcelona, Denia, Palma, Valencia og Formentera.

Palma Guide

Byen Palma er hovedstaden på den spanske øya Mallorca og har de fleste stedene av historisk interesse blant Balearene og en befolkning på omkring 300.000. Byen er preget av smale gater, avsondret gårder, en havn og noen fine eksempler på restaurerte historiske bygninger, som alle gjør byen til et vidunerlig sted å utforske på fots. Passeig d'es Born er byens hovedpromenade og denne gaten har mange butikker, restauranter, kaféer og bar.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til blant annet Ibiza, Barcelona, Valencia og Denia.