Trasmed GLE
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Trasmed GLE

Trasmed, tidligere kjent som Trasmediterranea, driver et stort nettverk av fergeruter som forbinder den spanske halvøya fra byer som Valencia og Barcelona, ​​med Balearene. Populære reisemål inkluderer Ibiza og Mallorca.

Trasmed (Trasmediterranea) ble grunnlagt i 1917 og ble kjøpt opp av Acciona i 2002. Selskapet har siden blitt kjøpt opp av Grimaldi Logistica Espana (GLE) i 2021, ettersom The Grimaldi Group fortsetter å styrke sitt lederskap i Middelhavet. Fergene er utstyrt for å gi det høyeste nivået av komfort, slik at passasjerene deres finner reisen som en attraktiv del av ferien. Trasmed GLE er et kjæledyrvennlig rederi med kjæledyrhytter og tilgjengelige områder for kjæledyrene dine, slik at du kan reise til balearisk paradis med din pelskledde bestevenn.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Trasmed GLE seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Alle Trasmed GLE ruter

Trasmed GLE routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.