Barcelona til Alcudia Ferge

Barcelona Alcudia fergeruten knytter Spania med Mallorca. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia. Det er opp til 13 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Barcelona Alcudia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Barcelona - Alcudia Fergeselskaper

  • Balearia
    • 13 Ukentlige Avganger 6 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Barcelona Alcudia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Barcelona Alcudia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Barcelona Guide

Den spanske byen Barcelona ligger i regionen Catalonia, og er landets nest største by etter Madria. Barcelona er en av de mest besøkte byene i verden og ligger på kysten mellom munnene av Llobretgat og Besos. Byen avgrenser mot Serra de Collserola i fjellkjeden i vesten. Det er mange ting å se og lage i Barcelona, inkludert Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor det ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens best kjente kjennetegn er den stadig uferdige Sagrada Familia kirke, som har vært under oppføring siden 1882. Utover turisme, er byen også et populært reisemål for mange messer og utstillinger, og er et hovedsenter for sport, mote, vitenskap og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for ferger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tangier Med). Havnen huser også mange cruiseskip, som seiler over Middelhavet.

Alcudia Guide

Byen Alcudia ligger på den spanske øya Mallorca, som er en av Balearene. Muren omkring byen, som er fra det 14. århundret, er en populær turistattraksjon. Andre populære attraksjoner i byen inkluderer restene av en romersk by, som ligger like utenfor byens murer.

Det er fergeforbindelser fra Alcudia havn til Barcelona, Denia og Valencia.