Barcelona til Palma Ferge

Barcelona Palma fergeruten knytter Spania med Mallorca og leveres for øyeblikket av 4 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 7 ganger Uke, Trasmediterranea 8 ganger Uke, Grandi Navi Veloci 7 ganger Uke & Trasmed GLE servicen er tilgjengelig opp til 8 ganger Uke.

Det er 30 Uke overfarter på Barcelona Palma overfarten mellom Spania og Mallorca og med 4 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Barcelona - Palma Fergeselskaper

 • Balearia
  • 7 Ukentlige Avganger 7 t 15 min
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • 8 Ukentlige Avganger 7 t 30 min
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • 7 Ukentlige Avganger 8 t
  • Få pris
 • Trasmed GLE
  • 8 Ukentlige Avganger 7 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Barcelona Palma priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Barcelona Palma ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Barcelona Palma Ferge anmeldelser

 • "Første gang men ikke siste."

  En meget behagelig opplevelse, selv uten lugar . Vi fant to solsenger og der ble vi. Solen skinte godt , men vi hadde med solkrem med høy faktor. Dette var nødvendig da solen tok enormt. Ellers hyggelig betjening og avslappende overfart til Palma, hvor vi ofte ferierer.

  'Anonym' reiste på Barcelona Palma ruten med Trasmediterranea

  Les mer Les mindre
 • "Godt selskap"

  Har reist på begge selskaper, og Neptune klasse er den mest behagelige måten å reise. Maten er imidlertid en smule begrenset, med mindre man ønsker et fullt tradisjonelt spansk måltid. Mange tar med en piknik, som nok er den beste løsningen. Bussen til/fra terminalen er lett.

  'Anonym' reiste på Barcelona Palma ruten med Balearia på Abel Matutes

  Les mer Les mindre
 • "Alt i alt et fornuftig alternativ til å fly"

  Reiste Barcelona til Palma som gående passasjer, på en natte overfart, og hadde booket en lugar for 4. Etter innsjekking i Estacio Maritime ble vi vist til en kø til en buss, som ville kjøre til fergen, omkring 5 km vekk. Ingen forklaring på dette ble gitt. Skipet var ok, men deler var overfylt med grupper uten lugarer, men lugaren vi hadde var ren og større enn forventet. Vi brukte ikke catering, bortsett fra en rask drink i bar (ok) og en kaffe om morgnen (nokså forferdelig). Bortsett fra bussturen – som vi godt kunne ha unnvært – var båten effektiv og i tiden. Samlet sett, er det et godt alternativt til å fly, men den samlede servicen var ikke så god som fergene på Nordsjøen og Den Engelske Kanal (DFDS og Brittany Ferries).

  'Keith from Scotland' reiste på Barcelona Palma ruten med Balearia på Abel Matutes

  Les mer Les mindre
 • "26 september 2014"

  Vi reiste ved lunsj tid. Selv om vi hadde et kort, så ville det ha vært praktisk med noen skilt nær katedralen til fergen. Ansatte var svært hjelpsomme og kompetente. Gode wifi områder. Været var varmt og solrikt, og det var mange mennesker som solbadet på de øverste dekkene – gode fasiliteter. Catering god, men ikke åpen lenge nok. Prisene er ytterst rimelige. Vår eneste klage er at dyr er tillatt i offentlige områder og lugarer. Det er kenneler om bord med diverse fasiliteter, slik at hundeeiere bør bruke disse. Vi har seilt på denne ruten i 3 år, og vil forhåpentlig fortsette med å seile på den i mange år.

  'Stephen' reiste på Barcelona Palma ruten med Trasmediterranea

  Les mer Les mindre

Barcelona Guide

Den spanske byen Barcelona ligger i regionen Catalonia, og er landets nest største by etter Madria. Barcelona er en av de mest besøkte byene i verden og ligger på kysten mellom munnene av Llobretgat og Besos. Byen avgrenser mot Serra de Collserola i fjellkjeden i vesten. Det er mange ting å se og lage i Barcelona, inkludert Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor det ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens best kjente kjennetegn er den stadig uferdige Sagrada Familia kirke, som har vært under oppføring siden 1882. Utover turisme, er byen også et populært reisemål for mange messer og utstillinger, og er et hovedsenter for sport, mote, vitenskap og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for ferger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tangier Med). Havnen huser også mange cruiseskip, som seiler over Middelhavet.

Palma Guide

Byen Palma er hovedstaden på den spanske øya Mallorca og har de fleste stedene av historisk interesse blant Balearene og en befolkning på omkring 300.000. Byen er preget av smale gater, avsondret gårder, en havn og noen fine eksempler på restaurerte historiske bygninger, som alle gjør byen til et vidunerlig sted å utforske på fots. Passeig d'es Born er byens hovedpromenade og denne gaten har mange butikker, restauranter, kaféer og bar.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til blant annet Ibiza, Barcelona, Valencia og Denia.