Barcelona til Palma Ferge

Barcelona Palma fergeruten knytter Spania med Mallorca og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 6 ganger Uke, Grandi Navi Veloci 7 ganger Uke & Trasmed GLE servicen er tilgjengelig opp til 6 ganger Uke.

Det er 19 Uke overfarter på Barcelona Palma overfarten mellom Spania og Mallorca og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Barcelona - Palma Fergeselskaper

 • Balearia
  • 6 Ukentlige Avganger 7 t 15 min
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • 7 Ukentlige Avganger 6 t 20 min
  • Få pris
 • Trasmed GLE
  • 6 Ukentlige Avganger 7 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Barcelona Palma priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Barcelona Palma ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Barcelona Guide

Den spanske byen Barcelona ligger i regionen Catalonia, og er landets nest største by etter Madria. Barcelona er en av de mest besøkte byene i verden og ligger på kysten mellom munnene av Llobretgat og Besos. Byen avgrenser mot Serra de Collserola i fjellkjeden i vesten. Det er mange ting å se og lage i Barcelona, inkludert Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor det ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens best kjente kjennetegn er den stadig uferdige Sagrada Familia kirke, som har vært under oppføring siden 1882. Utover turisme, er byen også et populært reisemål for mange messer og utstillinger, og er et hovedsenter for sport, mote, vitenskap og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for ferger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tangier Med). Havnen huser også mange cruiseskip, som seiler over Middelhavet.

Palma Guide

Byen Palma er hovedstaden på den spanske øya Mallorca og har de fleste stedene av historisk interesse blant Balearene og en befolkning på omkring 300.000. Byen er preget av smale gater, avsondret gårder, en havn og noen fine eksempler på restaurerte historiske bygninger, som alle gjør byen til et vidunerlig sted å utforske på fots. Passeig d'es Born er byens hovedpromenade og denne gaten har mange butikker, restauranter, kaféer og bar.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til blant annet Ibiza, Barcelona, Valencia og Denia.