Denia til Palma Ferge

Denia Palma fergeruten knytter Spania med Mallorca. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia. Det er opp til 9 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Denia Palma fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Denia - Palma Fergeselskaper

  • Balearia
    • 9 Ukentlige Avganger 5 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Denia Palma priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Denia Palma ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Denia Guide

Denia er en by i Alicante region i Spania, som ligger på Costa Blanca halvveis mellom Alicante og Valencia, og tett på feriebyen Axbia. Byen er oversett av et slott fra det 11. og 12. århundret, hvorfra man har utsikt over hele byen og det omkringliggende området. Beliggende i slottet er Palau del Governador, slottets museum. Byen ligger på bredden av Middelhavet, overfor Balearene.

Denias strende er brede, og fantastisk for vannsport. Strendene er generelt tildelt det europeiske blått flagget for vannkvaliteten dens og rene, fine sand. Nord for Denia ligger de fine sandstrendene Les Marines og sør for Denia ligger det klippefylte området Les Rotes med sine spektakulære bukter og klare vann.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til Balearene.

Palma Guide

Byen Palma er hovedstaden på den spanske øya Mallorca og har de fleste stedene av historisk interesse blant Balearene og en befolkning på omkring 300.000. Byen er preget av smale gater, avsondret gårder, en havn og noen fine eksempler på restaurerte historiske bygninger, som alle gjør byen til et vidunerlig sted å utforske på fots. Passeig d'es Born er byens hovedpromenade og denne gaten har mange butikker, restauranter, kaféer og bar.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til blant annet Ibiza, Barcelona, Valencia og Denia.