Valencia til Palma Ferge

Valencia Palma fergeruten knytter Spania med Mallorca og leveres for øyeblikket av 4 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 13 ganger Uke, Trasmediterranea 10 ganger Uke, Grandi Navi Veloci 7 ganger Uke & Trasmed GLE servicen er tilgjengelig opp til 7 ganger Uke.

Det er 37 Uke overfarter på Valencia Palma overfarten mellom Spania og Mallorca og med 4 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Valencia - Palma Fergeselskaper

 • Balearia
  • 13 Ukentlige Avganger 7 t
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • 10 Ukentlige Avganger 7 t 40 min
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • 7 Ukentlige Avganger 7 t
  • Få pris
 • Trasmed GLE
  • 7 Ukentlige Avganger 7 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Valencia Palma priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Valencia Palma ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Valencia Palma Ferge anmeldelser

 • "Elendig informasjon "

  Holdt på å miste skipet, kun spansktalende, fikk beskjed om å sitte å vente, da jeg endelig skulle sjekke inn, var bussen til skipet gått. Heldigvis ble jeg kjørt i hui og hast, rakk ombord idet de skulle starte seilasen.Samme på returen,jeg hadde billett,men fikk ikke vite at jeg skulle ombord i en buss.Såvidt damen i billettluken gadd å se opp,og i siste øyeblikk ringt etter taxi.Dette ble dyrt for meg,rakk såvidt båten. Personalet ombord var supre,god service.

  'Britt Helene' reiste på Valencia Palma ruten med Balearia

  Les mer Les mindre
 • "Generelt god"

  Generelt god, men på den langsomme od dyre siden.

  'Iain Michael' reiste på Valencia Palma ruten med Trasmediterranea på Ciudad de Mahón

  Les mer Les mindre
 • "God lugar"

  Terminalen i Valencia var ren med en god restaurant, hvor vi spiste middag. Tjeneren var vidunderlig. Innsjekking var rask og lett, og vi fikk lov til å gå gjennom sikkerheten ca. en time før avgang, så da skipet seilte, sov vi allerede i lugaren vår. Lugaren var god og overfarten stille. VI sov lenge, så brukte ikke andre fasiliteter.

  'Lorrie' reiste på Valencia Palma ruten med Trasmediterranea

  Les mer Les mindre
 • "Valencia Palma ferge"

  Vi hadde booket en uke på Mallorca med billig fly, men bestemt å ta fergen i stedet, da vi bor i Spania. Vi ville riktig gjerne seile fra Denia, siden dette er letteste for oss, men det var ikke ledig, så vi bestemte oss for Valencia ruten. Vi reiste kl. 22:30, så booket en lugar, som var grunnleggende, men ren og jeg vil råde alle som tar denne turen, til å gjøre det samme. Skipet ankom til Palma den følgende morgen omkring kl. 5:30, men i det minste fikk vi noe søvn. På hjemturen booket vi ikke en lugar, da vi seilte kl. 11:30. I stedet bookede vi behagelige seter, men det er ikke tilrådelig å forsøke å sove i ett av dem om natten. Jeg er dessverre nødt til å si at maten var forferdelig og dyr, men alt i alt, en god opplevelse, og ja, vi ville gjøre det igjen.

  'Russell' reiste på Valencia Palma ruten med Balearia på Abel Matutes

  Les mer Les mindre

Valencia Guide

Den spanske byen Valencia ligger ved Middelhavskysten i Valencia region i landet. Det er Spanias tredje største by, etter Madrid og Barcelona, og ligger ved bredden av Turia-elven på østkysten av den iberiske halvøy. Et av landets største purker, Albufera, ligger omkring 11 km sør for byen og er del av Parc Natural de l’Albufera.

Byen har et internasjonalt ry og er kjent for Las Fallas festival som avholdes i mars hvert år, for sin tradisjonelle valencianske keramikk og arkitekturen. Også populær blant turister er dens gamle snodde gater, som inneholder mange romerske og arabiske bygninger.

Valencia havn har fergeforbindelser til og fra Balearerne og Italia.

Palma Guide

Byen Palma er hovedstaden på den spanske øya Mallorca og har de fleste stedene av historisk interesse blant Balearene og en befolkning på omkring 300.000. Byen er preget av smale gater, avsondret gårder, en havn og noen fine eksempler på restaurerte historiske bygninger, som alle gjør byen til et vidunerlig sted å utforske på fots. Passeig d'es Born er byens hovedpromenade og denne gaten har mange butikker, restauranter, kaféer og bar.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til blant annet Ibiza, Barcelona, Valencia og Denia.