Ibiza til Barcelona Ferge

Ibiza Barcelona fergeruten knytter Ibiza med Spania og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 7 ganger Uke, Grandi Navi Veloci 2 ganger Uke & Trasmed GLE servicen er tilgjengelig opp til 6 ganger Uke.

Det er 15 Uke overfarter på Ibiza Barcelona overfarten mellom Ibiza og Spania og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Ibiza - Barcelona Fergeselskaper

 • Balearia
  • 7 Ukentlige Avganger 8 t 59 min
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • 2 Ukentlige Avganger 8 t 30 min
  • Få pris
 • Trasmed GLE
  • 6 Ukentlige Avganger 7 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Ibiza Barcelona priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ibiza Barcelona ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ibiza Guide

Ibiza er en av De Baleariske Øyer og ligger i Middelhavet, omkring 80 km ut for kysten ved Valencia på østkysten av Spania. Ibizas hovedsentre er Ibiza Town, Sant Anton de Calonge og Santa Eularia des Riu. Øyas havn ligger i Ibiza Town, som også er et populært turistreisemål. Det er mange ting å se og lage i Ibiza Town, inkludert The Curia Hus, Santa Domingo Kirke, slottet, museet for moderne kunst og Necropolis Punica del Puig des Molins. Byen er så rik på historie at den er blitt erklært en verdensarv område av Unesco.

På grunn av sine mange nattklubber og bar, har øya fått et ry for sin sommer klubbscene, med mange besøkende, som kommer bare for å oppleve nattelivet. Man kan imidlertid forvente mer fra Ibiza enn bare nattklubber. Utover Ibiza Town, er store deler av øya også erklært verdensarv områder fra Unesco, for å beskytte disse vakre og viktige steder på æya fra fremtidig utvikling.

Det er fergeforbindelser mellom Ibiza Town og Barcelona, Denia, Palma, Valencia og Formentera.

Barcelona Guide

Den spanske byen Barcelona ligger ved Middelhavskysten, mellom munnen på elven Llobretgar og River Besos, og har grenser vest av Serra Collserola fjellkjede. Byen er hovedstaden i den autonome region Catalonia og er den nest største byen i Spania, etter Madrid. Byens opprinnelse går tilbake til da den ble grunnlagt som en romersk by. I dag er byen en populær turist reisemål og et kulturelt senter, og er særlig kjent for de arkitektoniske verkene av Antoni Gaudi og Lluis Domenech i Montaner, som er blitt erklært en verdensarv område av Unesco.

Det er mange ting å se og lage i Barcelona, inkludert Nationalmuseet for Catalonias kunst som inneholder en samling av romersk kunst, mens Barcelona Museum for moderne kunst har en samling av katalansk og spansk kunst. I byen er også Fundació Joan Miró, Picasso-museet og Fundació Antoni Antoni Tápies, som har verker fra verdensberømte kunstnere.

Fra byen havn, som ligger tett på byen, er det fergeforbindelser til Mallorca, Ibiza og Marokko (Tangier Med).