Ibiza San Antonio
Denia
Ferger til Spania
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Ibiza San Antonio til Denia Ferge

Ibiza San Antonio Denia fergeruten knytter Ibiza med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Ibiza San Antonio Denia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Ibiza til Spania
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Ibiza San Antonio til Denia?

Fergetiden fra Ibiza San Antonio til Denia er omtrent 2h. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Ibiza San Antonio og Denia?

Det er 1 fergeoperatører for Ibiza San Antonio til Denia, og dette er
  • Balearia

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Ibiza San Antonio til Denia?

Bestill ferger fra Ibiza San Antonio til Denia gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Ibiza San Antonio Guide

San Antonio er beliggende på den vestlige kysten av den spanske øya Ibiza, og er den nest største byen på den baleariske øya, og er populær på grunn av sin smusikk og klubbscene. Time Out erklærte San Antonio ”nattklubb hovedstaden i universet”. Byens West End område er, hvor de fleste bar er, og flere kan finnes på Sunset Strip, som ligger langs kysten fra San Antonio. Det er her, hvor den verdensberømte Café del Mar ligger og hvor mange diskoteksgjester samles for å se solen gå ned.

Vekk fra byens musikk liv, er den populære attraksjonen The Egg, som ble oppført i 1990ene for å feire fødestedet av Christopher Columbus. Statuen er formet som en øk.

Det er fergeforbindelser fra San Antonio havn til Barcelona, Denia og Valencia.


Denia Guide

Den spanske byen Denia ligger i den nordlige utkanten av provinsen Alicante på bredden av Middelhavet. Byen ligger overfor Balearene og har fjellene i Montgo Natural Park som en imponerende kulisse. Byen er populær blant turister og har mange ting å se og lage. Et populært sted er slottsruinene, som bevokter byen og har en deilig utsikt over byens havn. Det er også Torre del Gerro, som har markert vandrestier man kan følge og nyte.

Av interesse er også byens marina, som har en hevet promenade, en 20 km lang kystlinje, med noen deilige sandstrender, et fiskemarkedet, hovedgaten, den gamle bydelen og en rekke museer. Kirken Asuncion fra det 18. århundret, Atarazanas fra det 17. århundret, klosteret og kirken San Antonio og rådhusbygningen fra det 18. århundret, er også et besøk verdt.


Ombord på fergene

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.