Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Denia havn

  • Med bil

    Denia havn ligger sørøst for den iberiske halvøy og er knyttet til N-332 og A-7 motorveien.

  • Adresse

    Estación Marítima, s/n 03700.

  • Denia Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Denia før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Denia Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Denia Ferge servicer

Denia Guide

Denia Guide

Denia er en sprudlende, kosmopolitisk og sjarmerende by, som ble grunnlagt av grekene og siden preget av romene og maurene. Byen har et rikt handelsliv som begynte med salg av tørrede rosiner til vinproduksjon. Denias vakre senter består av trange, pittoreske gater, torge med fontener, blomster og duftende sitrus træer. Den livlige hovedgaten er en kilometer lang og er en allé med hundre år gamle sammenvokset platantræer. Her finner man mange spennende butikker. I baklandet beveger man seg gjennom et kupert, frodig, blomstrende landskap med olivenlunder, vingårder og rismarker av smalle veier med stein diker, som bukter seg gjennom maleske landsbyer. På fejllsidene ses de vel bevarte terrassene med fine stensettinger, som romene anla for over 1000 år siden, og som i dag bidrar med olivener og druer.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.