Ibiza
Valencia
Ferger til Spania
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Ibiza til Valencia Ferge

Ibiza Valencia fergeruten knytter Ibiza med Spania og leveres for øyeblikket av 4 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 7 ganger Uke, Trasmediterranea 5 ganger Uke, Grandi Navi Veloci 7 ganger Uke & Trasmed GLE servicen er tilgjengelig opp til 8 ganger Uke.

Det er 27 Uke overfarter på Ibiza Valencia overfarten mellom Ibiza og Spania og med 4 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Ibiza til Spania
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Ibiza til Valencia?

Fergetiden fra Ibiza til Valencia er omtrent 5h 07m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Ibiza og Valencia?

Det er 4 populære fergeoperatører for Ibiza til Valencia. Disse er
 • Balearia
 • Trasmediterranea
 • Grandi Navi Veloci
 • Trasmed GLE

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Ibiza til Valencia?

Bestill ferger fra Ibiza til Valencia gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Ibiza til Valencia?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Ibiza til Valencia med
 • Balearia
 • Grandi Navi Veloci
 • Trasmed GLE

Kan du ta med bilen din på fergen fra Ibiza til Valencia?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Ibiza til Valencia med
 • Balearia
 • Grandi Navi Veloci
 • Trasmed GLE

Hva er avstanden fra Ibiza til Valencia?

Avstanden mellom Ibiza til Valencia er omtrent 110 nautiske mil.

Ibiza Valencia Ferge anmeldelser

 • "Godt selskap"

  Har reist på begge selskaper, og Neptune klasse er den mest behagelige måten å reise. Maten er imidlertid en smule begrenset, med mindre man ønsker et fullt tradisjonelt spansk måltid. Mange tar med en piknik, som nok er den beste løsningen. Bussen til/fra terminalen er lett.

  'Abel Matutes' travelled on Abel Matutes

  Les mer Les mindre
 • "Alt i alt et fornuftig alternativ til å fly"

  Reiste Barcelona til Palma som gående passasjer, på en natte overfart, og hadde booket en lugar for 4. Etter innsjekking i Estacio Maritime ble vi vist til en kø til en buss, som ville kjøre til fergen, omkring 5 km vekk. Ingen forklaring på dette ble gitt. Skipet var ok, men deler var overfylt med grupper uten lugarer, men lugaren vi hadde var ren og større enn forventet. Vi brukte ikke catering, bortsett fra en rask drink i bar (ok) og en kaffe om morgnen (nokså forferdelig). Bortsett fra bussturen – som vi godt kunne ha unnvært – var båten effektiv og i tiden. Samlet sett, er det et godt alternativt til å fly, men den samlede servicen var ikke så god som fergene på Nordsjøen og Den Engelske Kanal (DFDS og Brittany Ferries).

  'Abel Matutes' travelled on Abel Matutes

  Les mer Les mindre

Ibiza Guide

Ibiza er en av De Baleariske Øyer og ligger i Middelhavet, omkring 80 km ut for kysten ved Valencia på østkysten av Spania. Ibizas hovedsentre er Ibiza Town, Sant Anton de Calonge og Santa Eularia des Riu. Øyas havn ligger i Ibiza Town, som også er et populært turistreisemål. Det er mange ting å se og lage i Ibiza Town, inkludert The Curia Hus, Santa Domingo Kirke, slottet, museet for moderne kunst og Necropolis Punica del Puig des Molins. Byen er så rik på historie at den er blitt erklært en verdensarv område av Unesco.

På grunn av sine mange nattklubber og bar, har øya fått et ry for sin sommer klubbscene, med mange besøkende, som kommer bare for å oppleve nattelivet. Man kan imidlertid forvente mer fra Ibiza enn bare nattklubber. Utover Ibiza Town, er store deler av øya også erklært verdensarv områder fra Unesco, for å beskytte disse vakre og viktige steder på æya fra fremtidig utvikling.

Det er fergeforbindelser mellom Ibiza Town og Barcelona, Denia, Palma, Valencia og Formentera.


Valencia Guide

Den spanske byen Valencia er den tredje største byen i landet og kan kjennes ved sin deilige arkitektur, både gammel og ny. Byen er kjent for sitt fremragende middelhavsklima, og regionen har fine strender og mer enn 500 km kyststrekning. Byen er berømt i den gastronomiske verden som å være hjemstedet for paella og har mange fine restauranter, som omfatter et stort utvalg av tapas bar i det gamle kvarteret, omkring Plaza de la Reina. Valencia Kunst- og Vitenskap er populær blant besøkender, og inneholder fire hovedattraksjoner; L’Hemisferic Planetarium det, som navnet antyder, er et planetarium, men også en kino; Palacio de las Artes Reina Sofia, det fremmer byens kunstscene; Parque Oceanografico, som omfatter Beluga hvaler, delfiner, pingviner og en rekke tropiske fisker; og Museo de fille Ciencia Principe Felipe, som er et museum som fokusere på vitenskap og interaktiv teknologi.

Valencia havn har regulære passasjerservicer til og fra Balearerene og Italia, samt et stigende antall besøkende cruiseskip.


Ibiza til Valencia Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 20/05/2024 og 26.05.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Balearia 10:30 15:00 4 timer 30 minutter Sol
Balearia 12:00 18:15 6 timer 15 minutter onsdag, Torsdag, Fri, Lør
Grandi Navi Veloci 12:30 19:30 7 Timer onsdag, Torsdag, Fri, Lør
Trasmed GLE 12:30 19:30 7 Timer onsdag, Torsdag, Fri, Lør
Grandi Navi Veloci 15:00 20:00 5 Timer Sol
Trasmed GLE 15:00 20:00 5 Timer Sol
Trasmed GLE 23:59 07:00 7 timer 1 minutt Man

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.