Ibiza til Valencia Ferge

Ibiza Valencia fergeruten knytter Ibiza med Spania og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 9 ganger Uke, Grandi Navi Veloci 7 ganger Uke & Trasmed GLE servicen er tilgjengelig opp til 8 ganger Uke.

Det er 24 Uke overfarter på Ibiza Valencia overfarten mellom Ibiza og Spania og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Ibiza - Valencia Fergeselskaper

 • Balearia
  • 9 Ukentlige Avganger 5 t 30 min
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • 7 Ukentlige Avganger 5 t
  • Få pris
 • Trasmed GLE
  • 8 Ukentlige Avganger 5 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Ibiza Valencia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ibiza Valencia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ibiza Guide

Ibiza er en av De Baleariske Øyer og ligger i Middelhavet, omkring 80 km ut for kysten ved Valencia på østkysten av Spania. Ibizas hovedsentre er Ibiza Town, Sant Anton de Calonge og Santa Eularia des Riu. Øyas havn ligger i Ibiza Town, som også er et populært turistreisemål. Det er mange ting å se og lage i Ibiza Town, inkludert The Curia Hus, Santa Domingo Kirke, slottet, museet for moderne kunst og Necropolis Punica del Puig des Molins. Byen er så rik på historie at den er blitt erklært en verdensarv område av Unesco.

På grunn av sine mange nattklubber og bar, har øya fått et ry for sin sommer klubbscene, med mange besøkende, som kommer bare for å oppleve nattelivet. Man kan imidlertid forvente mer fra Ibiza enn bare nattklubber. Utover Ibiza Town, er store deler av øya også erklært verdensarv områder fra Unesco, for å beskytte disse vakre og viktige steder på æya fra fremtidig utvikling.

Det er fergeforbindelser mellom Ibiza Town og Barcelona, Denia, Palma, Valencia og Formentera.

Valencia Guide

Den spanske byen Valencia er den tredje største byen i landet og kan kjennes ved sin deilige arkitektur, både gammel og ny. Byen er kjent for sitt fremragende middelhavsklima, og regionen har fine strender og mer enn 500 km kyststrekning. Byen er berømt i den gastronomiske verden som å være hjemstedet for paella og har mange fine restauranter, som omfatter et stort utvalg av tapas bar i det gamle kvarteret, omkring Plaza de la Reina. Valencia Kunst- og Vitenskap er populær blant besøkender, og inneholder fire hovedattraksjoner; L’Hemisferic Planetarium det, som navnet antyder, er et planetarium, men også en kino; Palacio de las Artes Reina Sofia, det fremmer byens kunstscene; Parque Oceanografico, som omfatter Beluga hvaler, delfiner, pingviner og en rekke tropiske fisker; og Museo de fille Ciencia Principe Felipe, som er et museum som fokusere på vitenskap og interaktiv teknologi.

Valencia havn har regulære passasjerservicer til og fra Balearerene og Italia, samt et stigende antall besøkende cruiseskip.