Ibiza til Denia Ferge

Ibiza Denia fergeruten knytter Ibiza med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia. Det er opp til 13 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ibiza Denia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ibiza - Denia Fergeselskaper

  • Balearia
    • 13 Ukentlige Avganger 2 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ibiza Denia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ibiza Denia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ibiza Guide

Ibiza er en av De Baleariske Øyer og ligger i Middelhavet, omkring 80 km ut for kysten ved Valencia på østkysten av Spania. Ibizas hovedsentre er Ibiza Town, Sant Anton de Calonge og Santa Eularia des Riu. Øyas havn ligger i Ibiza Town, som også er et populært turistreisemål. Det er mange ting å se og lage i Ibiza Town, inkludert The Curia Hus, Santa Domingo Kirke, slottet, museet for moderne kunst og Necropolis Punica del Puig des Molins. Byen er så rik på historie at den er blitt erklært en verdensarv område av Unesco.

På grunn av sine mange nattklubber og bar, har øya fått et ry for sin sommer klubbscene, med mange besøkende, som kommer bare for å oppleve nattelivet. Man kan imidlertid forvente mer fra Ibiza enn bare nattklubber. Utover Ibiza Town, er store deler av øya også erklært verdensarv områder fra Unesco, for å beskytte disse vakre og viktige steder på æya fra fremtidig utvikling.

Det er fergeforbindelser mellom Ibiza Town og Barcelona, Denia, Palma, Valencia og Formentera.

Denia Guide

Den spanske byen Denia ligger i den nordlige utkanten av provinsen Alicante på bredden av Middelhavet. Byen ligger overfor Balearene og har fjellene i Montgo Natural Park som en imponerende kulisse. Byen er populær blant turister og har mange ting å se og lage. Et populært sted er slottsruinene, som bevokter byen og har en deilig utsikt over byens havn. Det er også Torre del Gerro, som har markert vandrestier man kan følge og nyte.

Av interesse er også byens marina, som har en hevet promenade, en 20 km lang kystlinje, med noen deilige sandstrender, et fiskemarkedet, hovedgaten, den gamle bydelen og en rekke museer. Kirken Asuncion fra det 18. århundret, Atarazanas fra det 17. århundret, klosteret og kirken San Antonio og rådhusbygningen fra det 18. århundret, er også et besøk verdt.