Ibiza San Antonio
Valencia
Ferger til Spania
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Ibiza San Antonio til Valencia Ferge

Finn Ibiza San Antonio Valencia fergepriser, seilplaner og tilbud med directferries.no, og sammenlign med andre fergeoverfarter fra Ibiza eller Spania.

Se rutetabeller og priser for Ibiza San Antonio til Valencia -ferger så du får de beste prisene tilgjengelig for fergeturen. Hvis det er en alternativ rute tilgjengelig, vil vi også gi deg prisen for denne. Slik at vi er sikker på at du får den beste prisen.

Sammenlign tallrike overfarter og seilplaner for Ibiza San Antonio Valencia ferger online nå, ved å velge hvor du vil seile fra, fra Ibiza San Antonio Valencia Pris-søk og søke.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Ibiza til Spania
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Ibiza San Antonio og Valencia?

Det er 0 fergeoperatører for Ibiza San Antonio til Valencia, og dette er

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Ibiza San Antonio til Valencia?

Bestill ferger fra Ibiza San Antonio til Valencia gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Ibiza San Antonio til Valencia?

Nei, du kan ikke reise som fotpassasjer, for øyeblikket kan du bare reise på fergen med et kjøretøy.

Kan du ta med bilen din på fergen fra Ibiza San Antonio til Valencia?

Nei, bare fotpassasjerer kan reise med fergen.

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Ibiza San Antonio til Valencia?

Nei, kjæledyr er ikke tillatt om bord på fergene.

Ibiza San Antonio Valencia Ferge anmeldelser

 • "Kommentarer til turen"

  Generelt var denne turen fin. Vi seilte i tiden, forholdene om bord var fantastiske, maten og drikkevarene var også ok. Det vi ikke likte, er at etter ankomsten ble vi satt på en buss og kastet av på gaten uten informasjon om hvor vi var, og hvordan vi kom videre. Vi foreslo at selskapet ville arrangere å få oss til Mar stasjon, hvor vi kunne ta en taxi, et tog, bybuss eller noe, men vi endte altså på gaten og måtte bruke vår dårlige spanske for å forsøke at få retninger til hotellet. Det var slemt.

  'Abel Matutes' travelled on Abel Matutes

  Les mer Les mindre
 • "Godt selskap"

  Har reist på begge selskaper, og Neptune klasse er den mest behagelige måten å reise. Maten er imidlertid en smule begrenset, med mindre man ønsker et fullt tradisjonelt spansk måltid. Mange tar med en piknik, som nok er den beste løsningen. Bussen til/fra terminalen er lett.

  'Abel Matutes' travelled on Abel Matutes

  Les mer Les mindre
 • "Alt i alt et fornuftig alternativ til å fly"

  Reiste Barcelona til Palma som gående passasjer, på en natte overfart, og hadde booket en lugar for 4. Etter innsjekking i Estacio Maritime ble vi vist til en kø til en buss, som ville kjøre til fergen, omkring 5 km vekk. Ingen forklaring på dette ble gitt. Skipet var ok, men deler var overfylt med grupper uten lugarer, men lugaren vi hadde var ren og større enn forventet. Vi brukte ikke catering, bortsett fra en rask drink i bar (ok) og en kaffe om morgnen (nokså forferdelig). Bortsett fra bussturen – som vi godt kunne ha unnvært – var båten effektiv og i tiden. Samlet sett, er det et godt alternativt til å fly, men den samlede servicen var ikke så god som fergene på Nordsjøen og Den Engelske Kanal (DFDS og Brittany Ferries).

  'Abel Matutes' travelled on Abel Matutes

  Les mer Les mindre
 • "Fornøyd!"

  Det var et godt og rent skip. Vi var to personer og fikk en 4 sengs lugar. Ikke særlig stor, men ren! Den var mye mer ren enn Grandi Navi Veloci suiten vi hadde dagen før fra Genova til Barcelona!

  'Abel Matutes' travelled on Abel Matutes

  Les mer Les mindre

Ibiza San Antonio Guide

San Antonio er beliggende på den vestlige kysten av den spanske øya Ibiza, og er den nest største byen på den baleariske øya, og er populær på grunn av sin smusikk og klubbscene. Time Out erklærte San Antonio ”nattklubb hovedstaden i universet”. Byens West End område er, hvor de fleste bar er, og flere kan finnes på Sunset Strip, som ligger langs kysten fra San Antonio. Det er her, hvor den verdensberømte Café del Mar ligger og hvor mange diskoteksgjester samles for å se solen gå ned.

Vekk fra byens musikk liv, er den populære attraksjonen The Egg, som ble oppført i 1990ene for å feire fødestedet av Christopher Columbus. Statuen er formet som en øk.

Det er fergeforbindelser fra San Antonio havn til Barcelona, Denia og Valencia.


Valencia Guide

Den spanske byen Valencia er den tredje største byen i landet og kan kjennes ved sin deilige arkitektur, både gammel og ny. Byen er kjent for sitt fremragende middelhavsklima, og regionen har fine strender og mer enn 500 km kyststrekning. Byen er berømt i den gastronomiske verden som å være hjemstedet for paella og har mange fine restauranter, som omfatter et stort utvalg av tapas bar i det gamle kvarteret, omkring Plaza de la Reina. Valencia Kunst- og Vitenskap er populær blant besøkender, og inneholder fire hovedattraksjoner; L’Hemisferic Planetarium det, som navnet antyder, er et planetarium, men også en kino; Palacio de las Artes Reina Sofia, det fremmer byens kunstscene; Parque Oceanografico, som omfatter Beluga hvaler, delfiner, pingviner og en rekke tropiske fisker; og Museo de fille Ciencia Principe Felipe, som er et museum som fokusere på vitenskap og interaktiv teknologi.

Valencia havn har regulære passasjerservicer til og fra Balearerene og Italia, samt et stigende antall besøkende cruiseskip.


Ombord på fergene

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.