Ibiza San Antonio til Valencia Ferge

Ibiza San Antonio Valencia fergeruten knytter Ibiza med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Ibiza San Antonio Valencia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ibiza San Antonio - Valencia Fergeselskaper

  • Balearia
    • 4 Ukentlige Avganger 3 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ibiza San Antonio Valencia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ibiza San Antonio Valencia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ibiza San Antonio Guide

San Antonio er beliggende på den vestlige kysten av den spanske øya Ibiza, og er den nest største byen på den baleariske øya, og er populær på grunn av sin smusikk og klubbscene. Time Out erklærte San Antonio ”nattklubb hovedstaden i universet”. Byens West End område er, hvor de fleste bar er, og flere kan finnes på Sunset Strip, som ligger langs kysten fra San Antonio. Det er her, hvor den verdensberømte Café del Mar ligger og hvor mange diskoteksgjester samles for å se solen gå ned.

Vekk fra byens musikk liv, er den populære attraksjonen The Egg, som ble oppført i 1990ene for å feire fødestedet av Christopher Columbus. Statuen er formet som en øk.

Det er fergeforbindelser fra San Antonio havn til Barcelona, Denia og Valencia.

Valencia Guide

Den spanske byen Valencia er den tredje største byen i landet og kan kjennes ved sin deilige arkitektur, både gammel og ny. Byen er kjent for sitt fremragende middelhavsklima, og regionen har fine strender og mer enn 500 km kyststrekning. Byen er berømt i den gastronomiske verden som å være hjemstedet for paella og har mange fine restauranter, som omfatter et stort utvalg av tapas bar i det gamle kvarteret, omkring Plaza de la Reina. Valencia Kunst- og Vitenskap er populær blant besøkender, og inneholder fire hovedattraksjoner; L’Hemisferic Planetarium det, som navnet antyder, er et planetarium, men også en kino; Palacio de las Artes Reina Sofia, det fremmer byens kunstscene; Parque Oceanografico, som omfatter Beluga hvaler, delfiner, pingviner og en rekke tropiske fisker; og Museo de fille Ciencia Principe Felipe, som er et museum som fokusere på vitenskap og interaktiv teknologi.

Valencia havn har regulære passasjerservicer til og fra Balearerene og Italia, samt et stigende antall besøkende cruiseskip.