Mahon til Barcelona Ferge

Mahon Barcelona fergeruten knytter Menorca med Spania og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Grandi Navi Veloci seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 7 timer 45 minutter mens Trasmed GLE servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 7 t.

Det er 10 Uke overfarter på Mahon Barcelona ruten mellom Menorca og Spania. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Mahon - Barcelona Fergeselskaper

  • Grandi Navi Veloci
    • 4 Ukentlige Avganger 7 t 45 min
    • Få pris
  • Trasmed GLE
    • 6 Ukentlige Avganger 7 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Mahon Barcelona priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Mahon Barcelona ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Mahon Guide

Den spanske byen Mahon er hovedstaden på øya Menorca, som er del av Balearene. Byen ligger på øyas østkyst, og er hjem til øyas hovedhavn. Det er en deilig blanding av gammel og ny arkitektur i byen, og besøkende tilbys en unik blanding av en by som er full av historie, særlig i bygningene sine, og museer med en blomstrende havn. Mahons senter er Placa de S’Esplanada, som også er det beste stedet å sitte på en av kafeene og se verden gå forbi. Hvis man går fra Placa til Carrer d’Isabel II, vil man se en fantastisk utsikt over havnen.

Det er helårs fergeforbindelser fra Mahon til Barcelona og Valencia, og om sommeren er det også fergeforbindelser til Palma, Alcudia, Mallora, Ibixa og Ciutadella.

Barcelona Guide

Den spanske byen Barcelona ligger ved Middelhavskysten, mellom munnen på elven Llobretgar og River Besos, og har grenser vest av Serra Collserola fjellkjede. Byen er hovedstaden i den autonome region Catalonia og er den nest største byen i Spania, etter Madrid. Byens opprinnelse går tilbake til da den ble grunnlagt som en romersk by. I dag er byen en populær turist reisemål og et kulturelt senter, og er særlig kjent for de arkitektoniske verkene av Antoni Gaudi og Lluis Domenech i Montaner, som er blitt erklært en verdensarv område av Unesco.

Det er mange ting å se og lage i Barcelona, inkludert Nationalmuseet for Catalonias kunst som inneholder en samling av romersk kunst, mens Barcelona Museum for moderne kunst har en samling av katalansk og spansk kunst. I byen er også Fundació Joan Miró, Picasso-museet og Fundació Antoni Antoni Tápies, som har verker fra verdensberømte kunstnere.

Fra byen havn, som ligger tett på byen, er det fergeforbindelser til Mallorca, Ibiza og Marokko (Tangier Med).