Mahon til Valencia Ferge

Mahon Valencia fergeruten knytter Menorca med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Trasmed GLE. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 15 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Mahon Valencia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Mahon - Valencia Fergeselskaper

  • Trasmed GLE
    • 1 Ukentlig Avgang 15 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Mahon Valencia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Mahon Valencia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Mahon Guide

Den spanske byen Mahon er hovedstaden på øya Menorca, som er del av Balearene. Byen ligger på øyas østkyst, og er hjem til øyas hovedhavn. Det er en deilig blanding av gammel og ny arkitektur i byen, og besøkende tilbys en unik blanding av en by som er full av historie, særlig i bygningene sine, og museer med en blomstrende havn. Mahons senter er Placa de S’Esplanada, som også er det beste stedet å sitte på en av kafeene og se verden gå forbi. Hvis man går fra Placa til Carrer d’Isabel II, vil man se en fantastisk utsikt over havnen.

Det er helårs fergeforbindelser fra Mahon til Barcelona og Valencia, og om sommeren er det også fergeforbindelser til Palma, Alcudia, Mallora, Ibixa og Ciutadella.

Valencia Guide

Den spanske byen Valencia er den tredje største byen i landet og kan kjennes ved sin deilige arkitektur, både gammel og ny. Byen er kjent for sitt fremragende middelhavsklima, og regionen har fine strender og mer enn 500 km kyststrekning. Byen er berømt i den gastronomiske verden som å være hjemstedet for paella og har mange fine restauranter, som omfatter et stort utvalg av tapas bar i det gamle kvarteret, omkring Plaza de la Reina. Valencia Kunst- og Vitenskap er populær blant besøkender, og inneholder fire hovedattraksjoner; L’Hemisferic Planetarium det, som navnet antyder, er et planetarium, men også en kino; Palacio de las Artes Reina Sofia, det fremmer byens kunstscene; Parque Oceanografico, som omfatter Beluga hvaler, delfiner, pingviner og en rekke tropiske fisker; og Museo de fille Ciencia Principe Felipe, som er et museum som fokusere på vitenskap og interaktiv teknologi.

Valencia havn har regulære passasjerservicer til og fra Balearerene og Italia, samt et stigende antall besøkende cruiseskip.