Ciutadella til Barcelona Ferge

Ciutadella Barcelona fergeruten knytter Menorca med Spania og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 16 ganger Uke, Grandi Navi Veloci 1 ganger Uke & Trasmed GLE servicen er tilgjengelig opp til 1 ganger Uke.

Det er 18 Uke overfarter på Ciutadella Barcelona overfarten mellom Menorca og Spania og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Ciutadella - Barcelona Fergeselskaper

 • Balearia
  • 16 Ukentlige Avganger 4 t
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • 1 Ukentlig Avgang 6 t
  • Få pris
 • Trasmed GLE
  • 1 Ukentlig Avgang 5 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Ciutadella Barcelona priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ciutadella Barcelona ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ciutadella Guide

Byen Ciutadelle de Menorca ligger i den vestlige del av Menorca på Balearene i Spania. Det er den gamle hovedstaden på Menorca, og byens historiske kvarter Es Born er fylt med palasser, kirker og festninger. Interessante steder inkluderer Ciutadella rådhus, som var det tidligere palasset for den arabiske guvernøren og senere tjente som et kongelig palass. Det er mange strender og vakre små bukter en kort avstand fra byen.

Selv om det ikke lengre er øyas hovedstad, har Ciutadella bevart sin religiøse betydning på øya. Festivalen av Saint John, skythelgenen dens, faller hvert år den 23. og 24. juni. Dessuten ligger Menorca katedral i byens gamle kvarter. Den blev bygget i 1827 på fundamentet av en eldre moske.

Barcelona Guide

Den spanske byen Barcelona ligger ved Middelhavskysten, mellom munnen på elven Llobretgar og River Besos, og har grenser vest av Serra Collserola fjellkjede. Byen er hovedstaden i den autonome region Catalonia og er den nest største byen i Spania, etter Madrid. Byens opprinnelse går tilbake til da den ble grunnlagt som en romersk by. I dag er byen en populær turist reisemål og et kulturelt senter, og er særlig kjent for de arkitektoniske verkene av Antoni Gaudi og Lluis Domenech i Montaner, som er blitt erklært en verdensarv område av Unesco.

Det er mange ting å se og lage i Barcelona, inkludert Nationalmuseet for Catalonias kunst som inneholder en samling av romersk kunst, mens Barcelona Museum for moderne kunst har en samling av katalansk og spansk kunst. I byen er også Fundació Joan Miró, Picasso-museet og Fundació Antoni Antoni Tápies, som har verker fra verdensberømte kunstnere.

Fra byen havn, som ligger tett på byen, er det fergeforbindelser til Mallorca, Ibiza og Marokko (Tangier Med).