Ciutadella
Barcelona
Ferger til Spania
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Ciutadella til Barcelona Ferge

Ciutadella Barcelona fergeruten knytter Menorca med Spania og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 15 ganger Uke, Grandi Navi Veloci 1 ganger Uke & Trasmed GLE servicen er tilgjengelig opp til 1 ganger Uke.

Det er 17 Uke overfarter på Ciutadella Barcelona overfarten mellom Menorca og Spania og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Ciutadella til Barcelona Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Menorca til Spania
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Ciutadella til Barcelona?

Fergetiden fra Ciutadella til Barcelona er omtrent 5h. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Ciutadella og Barcelona?

Det er 3 populære fergeoperatører for Ciutadella til Barcelona. Disse er
 • Balearia
 • Grandi Navi Veloci
 • Trasmed GLE

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Ciutadella til Barcelona?

Bestill ferger fra Ciutadella til Barcelona gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Hva er avstanden fra Ciutadella til Barcelona?

Avstanden mellom Ciutadella til Barcelona er omtrent 129 nautiske mil.

Ciutadella Barcelona Ferge anmeldelser

 • "Catering"

  Selv om jeg nøt turen på fergen, ville det ha vært bedre, hvis bar var forblitt åpen i lengre tid. Det var et godt utvalg av mat i kafeteriaen. En behagelig måte å reise på og håper på å kunne gjøre det igjen.

  'Jaume II' travelled on Jaume II

  Les mer Les mindre
 • "Ciutadella til Barcelona"

  Fergereise er aldri god med en svært sjøsyk mann, en svært forskrekket datter og to unge barn. Imidlertid kunne personalet på dette skipet ikke ha vært mer hjelpsomme, beroligende og vennlige. De fikk oss alle sammen til å føle oss sikker og ga oss gode råd. Takk til personalet – de var skjønne – ja, vi ga dem en advarsel om våre overnevnte problemer! Vi kan ikke kommenterer catering, vi brukte den ikke.

  'Jaume I' travelled on Jaume I

  Les mer Les mindre
 • "Jaume I er en topp ferge!"

  Vi reiste på Jaume I fra Alcudia til Menorca. Vi seilte fra Alcudia i tiden og ankom til Menorca tidlig. Reisen var fantastisk! Det var galtt, mat og drikke var fremragende og personalet var vennlig og hjelpsomt. Jeg vil anbefale å reise på denne fergen.

  'Jaume I' travelled on Jaume I

  Les mer Les mindre

Ciutadella Guide

Byen Ciutadelle de Menorca ligger i den vestlige del av Menorca på Balearene i Spania. Det er den gamle hovedstaden på Menorca, og byens historiske kvarter Es Born er fylt med palasser, kirker og festninger. Interessante steder inkluderer Ciutadella rådhus, som var det tidligere palasset for den arabiske guvernøren og senere tjente som et kongelig palass. Det er mange strender og vakre små bukter en kort avstand fra byen.

Selv om det ikke lengre er øyas hovedstad, har Ciutadella bevart sin religiøse betydning på øya. Festivalen av Saint John, skythelgenen dens, faller hvert år den 23. og 24. juni. Dessuten ligger Menorca katedral i byens gamle kvarter. Den blev bygget i 1827 på fundamentet av en eldre moske.


Barcelona Guide

Den spanske byen Barcelona ligger ved Middelhavskysten, mellom munnen på elven Llobretgar og River Besos, og har grenser vest av Serra Collserola fjellkjede. Byen er hovedstaden i den autonome region Catalonia og er den nest største byen i Spania, etter Madrid. Byens opprinnelse går tilbake til da den ble grunnlagt som en romersk by. I dag er byen en populær turist reisemål og et kulturelt senter, og er særlig kjent for de arkitektoniske verkene av Antoni Gaudi og Lluis Domenech i Montaner, som er blitt erklært en verdensarv område av Unesco.

Det er mange ting å se og lage i Barcelona, inkludert Nationalmuseet for Catalonias kunst som inneholder en samling av romersk kunst, mens Barcelona Museum for moderne kunst har en samling av katalansk og spansk kunst. I byen er også Fundació Joan Miró, Picasso-museet og Fundació Antoni Antoni Tápies, som har verker fra verdensberømte kunstnere.

Fra byen havn, som ligger tett på byen, er det fergeforbindelser til Mallorca, Ibiza og Marokko (Tangier Med).


Ciutadella til Barcelona Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 20/05/2024 og 26.05.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Balearia 10:00 19:00 9 Timer Hver dag
Balearia 10:30 14:00 3 timer 30 minutter Tirsdag, Lør, Sol

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.