Denia til Ibiza Ferge

Denia Ibiza fergeruten knytter Spania med Ibiza. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Denia Ibiza fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Denia - Ibiza Fergeselskaper

  • Balearia
    • 7 Ukentlige Avganger 2 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Denia Ibiza priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Denia Ibiza ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Denia Guide

Denia er en by i Alicante region i Spania, som ligger på Costa Blanca halvveis mellom Alicante og Valencia, og tett på feriebyen Axbia. Byen er oversett av et slott fra det 11. og 12. århundret, hvorfra man har utsikt over hele byen og det omkringliggende området. Beliggende i slottet er Palau del Governador, slottets museum. Byen ligger på bredden av Middelhavet, overfor Balearene.

Denias strende er brede, og fantastisk for vannsport. Strendene er generelt tildelt det europeiske blått flagget for vannkvaliteten dens og rene, fine sand. Nord for Denia ligger de fine sandstrendene Les Marines og sør for Denia ligger det klippefylte området Les Rotes med sine spektakulære bukter og klare vann.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til Balearene.

Ibiza Guide

Den spanske øya Ibiza ligger i Middelhavet i den østlige delen av den iberiske halvøy og er en av Balearene. Ibiza Town, som er den største by på øya, ble først etablert av fønikene og er fremdeles omgitt av vegger som ble bygget i det 19. århundret for å forundre angrep fra tyrkiske pirater.

I dag er byen preget av smale gater, middelalderske palé og en katedral, som ligger tett på slottet. Øya er populær blant dykkere som er tiltrukket av dens varme, klare vann.