Valencia
Ibiza San Antonio
Ferger til Ibiza
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Valencia til Ibiza San Antonio Ferge

Få de beste tilbudene på fergeoverfarter mellom Spania og Ibiza på Valencia til Ibiza San Antonio fergeruten med Direct Ferries, og sammenlign alternativer, hvor tilgjengelige.

Få Valencia Ibiza San Antonio seilplaner og billettpriser med alle fergeselskaper, slik at du kan sammenligne og finne den beste løsningen for overfarten din.

Sammenlign tallrike overfarter og seilplaner for Valencia Ibiza San Antonio ferger online nå, ved å velge hvor du vil seile fra, fra Valencia Ibiza San Antonio Pris-søk og søke.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Spania til Ibiza
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Valencia og Ibiza San Antonio?

Det er 0 fergeoperatører for Valencia til Ibiza San Antonio, og dette er

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Valencia til Ibiza San Antonio?

Bestill ferger fra Valencia til Ibiza San Antonio gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Valencia til Ibiza San Antonio?

Nei, du kan ikke reise som fotpassasjer, for øyeblikket kan du bare reise på fergen med et kjøretøy.

Kan du ta med bilen din på fergen fra Valencia til Ibiza San Antonio?

Nei, bare fotpassasjerer kan reise med fergen.

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Valencia til Ibiza San Antonio?

Nei, kjæledyr er ikke tillatt om bord på fergene.

Valencia Ibiza San Antonio Ferge anmeldelser

 • "Kommentarer til turen"

  Generelt var denne turen fin. Vi seilte i tiden, forholdene om bord var fantastiske, maten og drikkevarene var også ok. Det vi ikke likte, er at etter ankomsten ble vi satt på en buss og kastet av på gaten uten informasjon om hvor vi var, og hvordan vi kom videre. Vi foreslo at selskapet ville arrangere å få oss til Mar stasjon, hvor vi kunne ta en taxi, et tog, bybuss eller noe, men vi endte altså på gaten og måtte bruke vår dårlige spanske for å forsøke at få retninger til hotellet. Det var slemt.

  'Abel Matutes' travelled on Abel Matutes

  Les mer Les mindre
 • "Godt selskap"

  Har reist på begge selskaper, og Neptune klasse er den mest behagelige måten å reise. Maten er imidlertid en smule begrenset, med mindre man ønsker et fullt tradisjonelt spansk måltid. Mange tar med en piknik, som nok er den beste løsningen. Bussen til/fra terminalen er lett.

  'Abel Matutes' travelled on Abel Matutes

  Les mer Les mindre
 • "Alt i alt et fornuftig alternativ til å fly"

  Reiste Barcelona til Palma som gående passasjer, på en natte overfart, og hadde booket en lugar for 4. Etter innsjekking i Estacio Maritime ble vi vist til en kø til en buss, som ville kjøre til fergen, omkring 5 km vekk. Ingen forklaring på dette ble gitt. Skipet var ok, men deler var overfylt med grupper uten lugarer, men lugaren vi hadde var ren og større enn forventet. Vi brukte ikke catering, bortsett fra en rask drink i bar (ok) og en kaffe om morgnen (nokså forferdelig). Bortsett fra bussturen – som vi godt kunne ha unnvært – var båten effektiv og i tiden. Samlet sett, er det et godt alternativt til å fly, men den samlede servicen var ikke så god som fergene på Nordsjøen og Den Engelske Kanal (DFDS og Brittany Ferries).

  'Abel Matutes' travelled on Abel Matutes

  Les mer Les mindre
 • "Fornøyd!"

  Det var et godt og rent skip. Vi var to personer og fikk en 4 sengs lugar. Ikke særlig stor, men ren! Den var mye mer ren enn Grandi Navi Veloci suiten vi hadde dagen før fra Genova til Barcelona!

  'Abel Matutes' travelled on Abel Matutes

  Les mer Les mindre

Valencia Guide

Den spanske byen Valencia ligger ved Middelhavskysten i Valencia region i landet. Det er Spanias tredje største by, etter Madrid og Barcelona, og ligger ved bredden av Turia-elven på østkysten av den iberiske halvøy. Et av landets største purker, Albufera, ligger omkring 11 km sør for byen og er del av Parc Natural de l’Albufera.

Byen har et internasjonalt ry og er kjent for Las Fallas festival som avholdes i mars hvert år, for sin tradisjonelle valencianske keramikk og arkitekturen. Også populær blant turister er dens gamle snodde gater, som inneholder mange romerske og arabiske bygninger.

Valencia havn har fergeforbindelser til og fra Balearerne og Italia.


Ibiza San Antonio Guide

San Antonio er en by som ligger på den spanske øya Ibiza, som er berømt for sine spektakulære solnedganger. Byens livlige natteliv har gjort den til et populært feriemål. Utenfor sommermånedene, mellom mai og juni og september og oktober, er det perfekt for familier å besøke San Antonio, som har en ny promenade, deilige strender og klart, varm vann. I juli, august og starten av september er byen full av diskoteksgjester fra Scandinavia, Tyskland, Italia, Holland og Storbritannia.

San Antonio er omkring 20 minutter med bil fra Ibiza Town. Havnen, kalt Portus Magnus av romene, er en av de vakreste og mest berømte naturlige havner i Europa.


Onboard the ferries

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.