Valencia til Ibiza San Antonio Ferge

Valencia Ibiza San Antonio fergeruten knytter Spania med Ibiza. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Valencia Ibiza San Antonio fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Valencia - Ibiza San Antonio Fergeselskaper

  • Balearia
    • 4 Ukentlige Avganger 3 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Valencia Ibiza San Antonio priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Valencia Ibiza San Antonio ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Valencia Guide

Den spanske byen Valencia ligger ved Middelhavskysten i Valencia region i landet. Det er Spanias tredje største by, etter Madrid og Barcelona, og ligger ved bredden av Turia-elven på østkysten av den iberiske halvøy. Et av landets største purker, Albufera, ligger omkring 11 km sør for byen og er del av Parc Natural de l’Albufera.

Byen har et internasjonalt ry og er kjent for Las Fallas festival som avholdes i mars hvert år, for sin tradisjonelle valencianske keramikk og arkitekturen. Også populær blant turister er dens gamle snodde gater, som inneholder mange romerske og arabiske bygninger.

Valencia havn har fergeforbindelser til og fra Balearerne og Italia.

Ibiza San Antonio Guide

San Antonio er en by som ligger på den spanske øya Ibiza, som er berømt for sine spektakulære solnedganger. Byens livlige natteliv har gjort den til et populært feriemål. Utenfor sommermånedene, mellom mai og juni og september og oktober, er det perfekt for familier å besøke San Antonio, som har en ny promenade, deilige strender og klart, varm vann. I juli, august og starten av september er byen full av diskoteksgjester fra Scandinavia, Tyskland, Italia, Holland og Storbritannia.

San Antonio er omkring 20 minutter med bil fra Ibiza Town. Havnen, kalt Portus Magnus av romene, er en av de vakreste og mest berømte naturlige havner i Europa.