Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Ibiza

Ibiza er den tredje største og mest vestlige av de baleariske øyene som ligger utenfor østkysten av Spania. Ibiza er en meget populær destinasjon, som egentlig ikke trenger noen introduksjon.

Å komme via sjøveien innebærer å ta en ferge fra det spanske fastlandet, eller fra en av naboøyene. Ferger fra Barcelona (nord for Ibiza) og Valencia og Denia (fra vest). De fleste av fergene seiler til Ibiza havn i sør, men du kan også seile (sjeldnere) til San Antonio havn i nord-vest. Overfarten tar vanligvis mellom fire og ni timer, avhengig av ruten, og drives året rundt av både Balearia og Acciona Trasmediterranea med økt hyppighet i høysesongen.

Øyhopping fra Formentera og Palma Mallorca er populære også. Den korte turen fra Formentera tar bare tretti minutter, mens strekningen fra Mallorca er lengre, og ligger på rundt tre timer.

Bortsett fra sitt behagelige klima, så er nok Ibiza best kjent for sitt livlige uteliv, og er hjem til noen av verdens mest kjente nattklubber, inkludert slike som Pacha og Amnesia. Mange av dagens største DJ’er gjorde sitt gjennombrudd i Ibiza. Til tross for sin blomstrende party scene, så er Ibiza et sjarmerende barnevennlig miljø, så ikke vær redd for å ta med familien!

Ibiza er ikke bare basert på kjendiser, DJ’er og ivrige partyfolk, men er også en vakker øy med sjarmerende landsbyer, flotte strender og en spektakulær matscene. En gang i året, så er Ibiza vertskap for Saboreando Octubre (Smaken av oktober), som er en del av bevisstgjøringen av lokale råvarer. Hvis du ikke er i byen under Matfestivalen, så er det fortsatt mye å juble for på Ibiza sine restauranter; Ibiza er mest kjent for sine sjømatretter, så forbered deg for en perfekt paella.

Alt i alt, så har Ibiza svært gode fergeforbindelser, og er perfekt som en feriedestinasjon i seg selv eller et flott sted å stoppe av for et par dager hvis du er i Spania eller besøker de baleariske øyer.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Balearia
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
 • Trasmed GLE
  • Få pris
 • Mediterranea Pitiusa
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Ibiza anmeldelser

 • "Elendig informasjon "

  Holdt på å miste skipet, kun spansktalende, fikk beskjed om å sitte å vente, da jeg endelig skulle sjekke inn, var bussen til skipet gått. Heldigvis ble jeg kjørt i hui og hast, rakk ombord idet de skulle starte seilasen.Samme på returen,jeg hadde billett,men fikk ikke vite at jeg skulle ombord i en buss.Såvidt damen i billettluken gadd å se opp,og i siste øyeblikk ringt etter taxi.Dette ble dyrt for meg,rakk såvidt båten. Personalet ombord var supre,god service.

  Les mer Les mindre
 • "Godt selskap"

  Har reist på begge selskaper, og Neptune klasse er den mest behagelige måten å reise. Maten er imidlertid en smule begrenset, med mindre man ønsker et fullt tradisjonelt spansk måltid. Mange tar med en piknik, som nok er den beste løsningen. Bussen til/fra terminalen er lett.

  Les mer Les mindre
 • "Alt i alt et fornuftig alternativ til å fly"

  Reiste Barcelona til Palma som gående passasjer, på en natte overfart, og hadde booket en lugar for 4. Etter innsjekking i Estacio Maritime ble vi vist til en kø til en buss, som ville kjøre til fergen, omkring 5 km vekk. Ingen forklaring på dette ble gitt. Skipet var ok, men deler var overfylt med grupper uten lugarer, men lugaren vi hadde var ren og større enn forventet. Vi brukte ikke catering, bortsett fra en rask drink i bar (ok) og en kaffe om morgnen (nokså forferdelig). Bortsett fra bussturen – som vi godt kunne ha unnvært – var båten effektiv og i tiden. Samlet sett, er det et godt alternativt til å fly, men den samlede servicen var ikke så god som fergene på Nordsjøen og Den Engelske Kanal (DFDS og Brittany Ferries).

  Les mer Les mindre
 • "Fremragende service"

  En lett tur fra start til slutt. Punktlig service. Skipet var fantastisk med masse av fasiliteter til å holde alle underholdt.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Fergeguider, videoer og anmeldelser​

Ruter og havner i Ibiza