Formentera til Playa d'en Bossa Ferge

Formentera Playa d'en Bossa fergeruten knytter Formentera med Ibiza. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Aquabus. Det er opp til 28 avganger Uke med seiltid fra ca. 55 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Formentera Playa d'en Bossa fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Formentera - Playa d'en Bossa Fergeselskaper

  • Aquabus
    • 4 Daglige Avganger 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Formentera Playa d'en Bossa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Formentera Guide

Formentera er den minste øya i Pityuserne øygruppe, som omfatter Ibiza som hører til de større Baleariske øyer i Spania. Øya ligger omkring 6 km til den sørlige delen av Ibiza i Middelhavet og er omkring 20 km lang. Øya har et fremragende ry i Europa for sine uberørte strender, og for det faktumet at naken solbading er tillatt på de fleste strendene.

Selv om øya opprinnelig bare kunne nådde med ferge fra Ibiza, er turismen steget i de senere årene på grunn av ferger som nå seiler til øya fra det spanske fastlandet. Reisetiden fra Ibiza til Formentera er omkring 30 minutter.