Mallorca

Slik bookes ferger fra Mallorca til Ibiza

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Mallorca og Ibiza levert av 4 fergeselskaper – Balearia, Grandi Navi Veloci, Trasmed GLE & Trasmediterranea. Palma til Ibiza ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 2 timer 15 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Mallorca Ibiza overfart mellom Palma og Ibiza.

Mallorca Ibiza kart

Trykk her for kart

Ferger fra Mallorca til Ibiza

Om Mallorca:

Mallorca er den største øya blant De Baleariske Øyer, som ligger i Middelhavet. Hovedstaden er Palma, som også er hovedstaden i den selvstyrende øygruppen.

Mallorca er kjent for sine solrike strender, fantastiske landskap, vidunderlige fjell og mat fra Middelhavet, og velkommer omkring 10 millioner turister i året.

Det er et stort tilby av attraksjoner for enhver smak, slik at Mallorca er et spennende feriemål for alle.

Om Ibiza:

Ibiza er en øy ut for Spanias østkyst, som er den tredje største av Balearene.

Øyas berømte nattklubber og musikk tiltrekker et stort antall turister til Ibiza Town. Imidlertid har regjeringen arbeidet med en mer familievennlig industri for å bringe folk til øya for å se de vakre strande og utforske de mer tradisjonelle kulturelle stedene på øya.