Palma til Ibiza Ferge

Palma Ibiza fergeruten knytter Mallorca med Ibiza og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 11 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Trasmed GLE servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 44 min.

Det er 12 Uke overfarter på Palma Ibiza ruten mellom Mallorca og Ibiza. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Palma - Ibiza Fergeselskaper

  • Balearia
    • 11 Ukentlige Avganger 2 t 15 min
    • Få pris
  • Trasmed GLE
    • 1 Ukentlig Avgang 3 t 44 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Palma Ibiza priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Palma Ibiza ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Palma Guide

Byen Palma ligger på den sørlige kysten av den spanske øya Mallorca og er hovedstaden på Balearene. Byen ligger på Palma-bukten og er omgitt av en fjelljhede i nord og vest, som er blitt erklært et Unesco verdensarv område. Byens historie går tilbake til romertiden, hvor beliggenheten av den nåværende byen var en etablert romersk leir.

Palma havn ligger på den sørvestlige siden av byen og giver et fremragende utsyn over byens katedral. Den travle havnen har gode forbindelser til større veier som fører ut av byen. Det er fergeforbindelser fra havnen til Ibiza, Mahon, Barcelona, Valencia og Denia blant andre.

Ibiza Guide

Den spanske øya Ibiza ligger i Middelhavet i den østlige delen av den iberiske halvøy og er en av Balearene. Ibiza Town, som er den største by på øya, ble først etablert av fønikene og er fremdeles omgitt av vegger som ble bygget i det 19. århundret for å forundre angrep fra tyrkiske pirater.

I dag er byen preget av smale gater, middelalderske palé og en katedral, som ligger tett på slottet. Øya er populær blant dykkere som er tiltrukket av dens varme, klare vann.