Formentera

Slik bookes ferger fra Formentera til Ibiza

Det er 2 fergeruter mellom Formentera og Ibiza med 81 avganger daglig. Balearia leverer 1 rute, Formentera til Ibiza som seiler 29 ganger daglig. Trasmapi leverer 1 rute, Formentera til Ibiza som seiler 22 ganger daglig. Aquabus leverer 2 ruter, Formentera til Ibiza seiler 7 ganger daglig & Formentera til Playa d'en Bossa (Ibiza) omkring 16 ganger ukentlig. Mediterranea Pitiusa leverer 1 rute, Formentera til Ibiza som seiler 12 ganger daglig. Trasmapi Car leverer 1 rute, Formentera til Ibiza som seiler 5 ganger daglig. FRS Iberia leverer 1 rute, Formentera til Ibiza som seiler 4 ganger daglig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Formentera til Ibiza for å sjekke informasjon.

Formentera Ibiza kart

Trykk her for kart

Ferger fra Formentera til Ibiza

Om Formentera:

Formentera er den mindre og mer sørlige av de Baleariske Øyer i Spania.

Med en befolkning på bare 7000 og ingen lufthavn, er Formentera normalt roligere enn sine søsterøy Ibiza, inntil store mengder av turister ankommer i juli og august.

Formentera er kejnt for sine uberørte hvite sandstrender og krystallklare vann, og er et perfekt reisemål for dem som søker en avslappende ferie med solskinn og strand.

Om Ibiza:

Ibiza er en øy ut for Spanias østkyst, som er den tredje største av Balearene.

Øyas berømte nattklubber og musikk tiltrekker et stort antall turister til Ibiza Town. Imidlertid har regjeringen arbeidet med en mer familievennlig industri for å bringe folk til øya for å se de vakre strande og utforske de mer tradisjonelle kulturelle stedene på øya.