Denia til Ibiza San Antonio Ferge

Denia Ibiza San Antonio fergeruten knytter Spania med Ibiza. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia. Det er opp til 13 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Denia Ibiza San Antonio fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Denia - Ibiza San Antonio Fergeselskaper

 • Balearia
  • 13 Ukentlige Avganger 2 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Denia Ibiza San Antonio priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Denia Ibiza San Antonio ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Denia Ibiza San Antonio Ferge anmeldelser

 • "Nesten perfekt"

  Alt var nesten perfekt. Det er en skam, de ikke har stoler til passasjerer som foretrekker å være ute på båten; vi ble nødt til å sitte på gulvet.

  'Catrin ' reiste på Denia Ibiza San Antonio ruten med Balearia på Daniya

  Les mer Les mindre
 • "Denia til Ibiza"

  God tur, mye bedre enn å fly til Ibiza San Antonio. Fergen i tiden og romslig. Personalet er gode.

  'Mark ' reiste på Denia Ibiza San Antonio ruten med Balearia på Daniya

  Les mer Les mindre
 • "Fantastisk"

  Alt var perfekt; service og fasiliteter. Den eneste ulempen var at fra den 20 april til den 21 april, gikk prisen opp til €160, selv om den foregående dagen bare var €106. På utreisen måtte vi vente i 1½ time på bagasje kontroll, men det var det ikke på hjemreisen. Vi syntes at dette var svært merkelig.

  'Ramón' reiste på Denia Ibiza San Antonio ruten med Balearia på Daniya

  Les mer Les mindre
 • "God"

  Besetningen var vennlige og innbydende. Da havet var en smule urolig, bestemte jeg meg for å ta en lur, og de kom og ga meg et teppe! God service!

  'Raquel' reiste på Denia Ibiza San Antonio ruten med Balearia på Daniya

  Les mer Les mindre

Denia Guide

Denia er en by i Alicante region i Spania, som ligger på Costa Blanca halvveis mellom Alicante og Valencia, og tett på feriebyen Axbia. Byen er oversett av et slott fra det 11. og 12. århundret, hvorfra man har utsikt over hele byen og det omkringliggende området. Beliggende i slottet er Palau del Governador, slottets museum. Byen ligger på bredden av Middelhavet, overfor Balearene.

Denias strende er brede, og fantastisk for vannsport. Strendene er generelt tildelt det europeiske blått flagget for vannkvaliteten dens og rene, fine sand. Nord for Denia ligger de fine sandstrendene Les Marines og sør for Denia ligger det klippefylte området Les Rotes med sine spektakulære bukter og klare vann.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til Balearene.

Ibiza San Antonio Guide

San Antonio er en by som ligger på den spanske øya Ibiza, som er berømt for sine spektakulære solnedganger. Byens livlige natteliv har gjort den til et populært feriemål. Utenfor sommermånedene, mellom mai og juni og september og oktober, er det perfekt for familier å besøke San Antonio, som har en ny promenade, deilige strender og klart, varm vann. I juli, august og starten av september er byen full av diskoteksgjester fra Scandinavia, Tyskland, Italia, Holland og Storbritannia.

San Antonio er omkring 20 minutter med bil fra Ibiza Town. Havnen, kalt Portus Magnus av romene, er en av de vakreste og mest berømte naturlige havner i Europa.