Alcudia til Ciutadella Ferge

Alcudia Ciutadella fergeruten knytter Mallorca med Menorca og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Corsica Ferries seiler opp til 1 ganger Uke, Balearia 4 ganger dag & Menorca Lines servicen er tilgjengelig opp til 12 ganger Uke.

Det er 41 Uke overfarter på Alcudia Ciutadella overfarten mellom Mallorca og Menorca og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Alcudia - Ciutadella Fergeselskaper

 • Corsica Ferries
  • 1 Ukentlig Avgang 2 t 15 min
  • Få pris
 • Balearia
  • 4 Daglige Avganger 1 time
  • Få pris
 • Menorca Lines
  • 12 Ukentlige Avganger 1 time 15 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Alcudia Ciutadella priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Alcudia Ciutadella ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Alcudia Guide

Alcudia er en by i den spanske selvstyrte regionen De Baleariske Øyer. Det er hovedområdet for turisme på den nordlige delen av Mallorca, og er en stor ressort, som er populær blant familier. De fleste hotellene ligger i Port d’Alcudia og Platja d’Alcudia, langs en 14 km lang strand som strekker seg hele veien til Can Picafort. I Alcudias gamle bydel er vel bevart hus, som daterer tilbake til det 13. århundret. Den gamle byen er omgitt av en middelaldersk mur.

Hvis man planlegger et besøk til Alcudia med bil eller motorsykkel, kan man ta fergen fra Barcelona, Denia eller Valencia til Mallorca. Om sommeren er det også en direkte forbindelse fra Barcelona til Alcudia med Balearia Ferries. Den normale seiltiden er fra 7 timer, men dette kan reduseres til 3 timer, hvis man tar raskfergen. Det er generelt billigere å reise til øya med ferge, enn det er å fly.

Ciutadella Guide

Ciutadella ligger i den vestligen enden av den baleariske øy Menora og er øyas tidligere hovedstad. Byen har en viktig arkeologisk historie. Es Born er byens historiske kvarter og er full av middelalderske gater, som er rydet med palasser, kirker og festninger. En av de mest markante bygningene er rådhuset, som ble bygget på stedet av et gammelt arabisk citadell. Nåtidens rådhus går bare tilbake til det 19. århundret, men har bevart noen rester fra sin primitive konstruksjon. På visse tidspunkter av året er det mulig å besøke noen av rommene på Palace of Salort.

Plassert bak rådhuset, er et utsiktspunkt, hvorfra det er en vakker utsikt over havnen. En kort avstand fra byen ligger deilige bukter og strender, og noen fjerntliggende fiskerbyer.