Alcudia til Ciutadella Ferge

Alcudia Ciutadella fergeruten knytter Mallorca med Menorca og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 14 minutter mens Trasmediterranea servicen seiler pop til 12 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 45 min.

Det er 40 Uke overfarter på Alcudia Ciutadella ruten mellom Mallorca og Menorca. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Alcudia - Ciutadella Fergeselskaper

  • Balearia
    • 4 Daglige Avganger 1 time 14 min
    • Få pris
  • Trasmediterranea
    • 12 Ukentlige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Alcudia Ciutadella priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Alcudia Ciutadella ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Alcudia Guide

Alcudia er en by i den spanske selvstyrte regionen De Baleariske Øyer. Det er hovedområdet for turisme på den nordlige delen av Mallorca, og er en stor ressort, som er populær blant familier. De fleste hotellene ligger i Port d’Alcudia og Platja d’Alcudia, langs en 14 km lang strand som strekker seg hele veien til Can Picafort. I Alcudias gamle bydel er vel bevart hus, som daterer tilbake til det 13. århundret. Den gamle byen er omgitt av en middelaldersk mur.

Hvis man planlegger et besøk til Alcudia med bil eller motorsykkel, kan man ta fergen fra Barcelona, Denia eller Valencia til Mallorca. Om sommeren er det også en direkte forbindelse fra Barcelona til Alcudia med Balearia Ferries. Den normale seiltiden er fra 7 timer, men dette kan reduseres til 3 timer, hvis man tar raskfergen. Det er generelt billigere å reise til øya med ferge, enn det er å fly.

Ciutadella Guide

Ciutadella ligger i den vestligen enden av den baleariske øy Menora og er øyas tidligere hovedstad. Byen har en viktig arkeologisk historie. Es Born er byens historiske kvarter og er full av middelalderske gater, som er rydet med palasser, kirker og festninger. En av de mest markante bygningene er rådhuset, som ble bygget på stedet av et gammelt arabisk citadell. Nåtidens rådhus går bare tilbake til det 19. århundret, men har bevart noen rester fra sin primitive konstruksjon. På visse tidspunkter av året er det mulig å besøke noen av rommene på Palace of Salort.

Plassert bak rådhuset, er et utsiktspunkt, hvorfra det er en vakker utsikt over havnen. En kort avstand fra byen ligger deilige bukter og strender, og noen fjerntliggende fiskerbyer.