Alcudia
Mahon
Ferger til Menorca
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Alcudia til Mahon Ferge

Alcudia Mahon fergeruten knytter Mallorca med Menorca og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Trasmediterranea seiler opp til 5 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 15 minutter mens Trasmed GLE servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 timer 29 minutter.

Det er 8 Uke overfarter på Alcudia Mahon ruten mellom Mallorca og Menorca. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Alcudia til Mahon Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Mallorca til Menorca
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Alcudia til Mahon?

Fergetiden fra Alcudia til Mahon er omtrent 3h 22m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Alcudia og Mahon?

Det er 2 populære fergeoperatører for Alcudia til Mahon. Disse er
  • Trasmediterranea
  • Trasmed GLE

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Alcudia til Mahon?

Bestill ferger fra Alcudia til Mahon gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Alcudia Guide

Alcudia er en by i den spanske selvstyrte regionen De Baleariske Øyer. Det er hovedområdet for turisme på den nordlige delen av Mallorca, og er en stor ressort, som er populær blant familier. De fleste hotellene ligger i Port d’Alcudia og Platja d’Alcudia, langs en 14 km lang strand som strekker seg hele veien til Can Picafort. I Alcudias gamle bydel er vel bevart hus, som daterer tilbake til det 13. århundret. Den gamle byen er omgitt av en middelaldersk mur.

Hvis man planlegger et besøk til Alcudia med bil eller motorsykkel, kan man ta fergen fra Barcelona, Denia eller Valencia til Mallorca. Om sommeren er det også en direkte forbindelse fra Barcelona til Alcudia med Balearia Ferries. Den normale seiltiden er fra 7 timer, men dette kan reduseres til 3 timer, hvis man tar raskfergen. Det er generelt billigere å reise til øya med ferge, enn det er å fly.


Mahon Guide

Mahon er hovedstaden på den spanske øya Mallorca, og byens blanding av gamle og nye bygninger er populær blant turister. Byens travle havn er et av verdens naturlige dyptvannshavner og strekker seg og litt innenlands. En populær attraksjon i byen er Museu de Menora, som er det største museet på øya og har utstillinger som forteller historien om øyas arkeologiske fortid og har verker av fin kunst. Også populær blant turister er Xoriguer Gin Distillery, som ligger på Moll de Ponent havnefront.
Mahon havn har fergeforbindelser til Barcelona og Valencia på det spanske fastlandet. Det er også fergeforbindelser til Palma og Alcudia, Mallorca og Ibiza. Om sommeren er der også ferger til Ciutadella.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.