Alcudia til Mahon Ferge

Alcudia Mahon fergeruten knytter Mallorca med Menorca. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Trasmed GLE. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 29 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Alcudia Mahon fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Alcudia - Mahon Fergeselskaper

  • Trasmed GLE
    • 3 Ukentlige Avganger 3 t 29 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Alcudia Mahon priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Alcudia Mahon ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Alcudia Guide

Alcudia er en by i den spanske selvstyrte regionen De Baleariske Øyer. Det er hovedområdet for turisme på den nordlige delen av Mallorca, og er en stor ressort, som er populær blant familier. De fleste hotellene ligger i Port d’Alcudia og Platja d’Alcudia, langs en 14 km lang strand som strekker seg hele veien til Can Picafort. I Alcudias gamle bydel er vel bevart hus, som daterer tilbake til det 13. århundret. Den gamle byen er omgitt av en middelaldersk mur.

Hvis man planlegger et besøk til Alcudia med bil eller motorsykkel, kan man ta fergen fra Barcelona, Denia eller Valencia til Mallorca. Om sommeren er det også en direkte forbindelse fra Barcelona til Alcudia med Balearia Ferries. Den normale seiltiden er fra 7 timer, men dette kan reduseres til 3 timer, hvis man tar raskfergen. Det er generelt billigere å reise til øya med ferge, enn det er å fly.

Mahon Guide

Mahon er hovedstaden på den spanske øya Mallorca, og byens blanding av gamle og nye bygninger er populær blant turister. Byens travle havn er et av verdens naturlige dyptvannshavner og strekker seg og litt innenlands. En populær attraksjon i byen er Museu de Menora, som er det største museet på øya og har utstillinger som forteller historien om øyas arkeologiske fortid og har verker av fin kunst. Også populær blant turister er Xoriguer Gin Distillery, som ligger på Moll de Ponent havnefront.
Mahon havn har fergeforbindelser til Barcelona og Valencia på det spanske fastlandet. Det er også fergeforbindelser til Palma og Alcudia, Mallorca og Ibiza. Om sommeren er der også ferger til Ciutadella.