Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3604 ruter og 720 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Menorca

Menorca er en del av øygruppa Balearene og ligger vest i Middelhavet. Menorca har mindre utberedt turisme, mye på grunn av naturreservatene som øya har, men har tilsammen flere strender enn naboøyene Mallorca og Ibiza.

Hva er det å gjøre på Menorca?

På Menorca er det aktiviteter i vannet som gjelder. Her kan du drive med svømming, dykking, kajakking, paddleboarding eller seiling. Er du mer en landkrabbe kan du ta på deg noen komfortable sko og gå turer i det vakre landskapet, eller leie en sykkel og utforske øya på den måten. Besøk byene Cuitadella eller Mahón. De befinner seg på hver sin side av øya, men burde begge besøkes. Nordsiden av Menoca har fjellformasjoner med små viker som du kan bade i. Disse kan du kun finne med transport og om du går og oppdager øya til fots. Her finner du også ‘Parc Natural S'Albufera des Grau’ som har mange forskjellige typer fugler og er et beskyttet UNESCO biosfærereservat. På sørsiden av Menorca finner du alle de pittoreske stredene, og området rundt her er mer utviklet. Her finner du mange kritthvite villaer og hoteller langs det turkise vannet. I dette området finner du også flotte strender som ligger inne vikene som du kan være så heldig å få for deg selv. Du finner også Menorcas beste vingårder her, noen avsidesliggende hoteller og en kjent bar ved sjøen som ligger i en grotte. Det er også arkeologiske områder og interessant historie å finne på denne siden av øya.

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt på Menorca?

Fra den ene siden av Menorca til den andre tar det rundt 50 min, så øya er relativt liten. Det meste av øya har busstransport, men bussene går ikke hele tiden. Skal du virkelig se øya og de forlatte strendene anbefales det å leie en bil for å utforske og virkelig få sett alle de unike stedene rundt.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer til Menorca?

De mest populære tidene å reise er rundt juni til august. Menorca har varmt vær fra våren til senhøsten, så det lønner seg å reise utenfor sesongen dersom du ønsker gode fergeprisen. Skal du likevel reise i sesongen anbefales det å bestille billetter i god tid i forveien.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Balearia
  • Få pris
 • Trasmed GLE
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
 • Corsica Ferries
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Menorca anmeldelser

 • "God, men forsinkelser"

  Moderne, velutstyrte ferger med gode fasilieter om bord. Det var uheldig at det ikke var lugarer ledige på returreisen – det var en mindre behagelig ende på reisen min, å seile om natten i seter. Masser av folk sov på gulvet i restauranten! Overfarter ble forsinket med ca. 2 timer i begge retninger, det var frustrerende, særlig retur, da dette reduserte den tiden jeg hadde med venner i Frankrike. Personalet om bord var hjelpsomme og Toulon havn var godt skiltet. Skiltning til den presise inngangen til Porto Torres havn var dårlig. Det var også uklart, om bekreftelsen, som jeg hadde printet ut, skulle veksles til billetter (det skulle den på utreisen, men ikke på returreisen).

  Les mer Les mindre
 • "Hvordan kommer man av?"

  Instruksjonene til å komme av skipet var litt uklare. Jeg kunne ikke finne den rette utgangen og befant meg på vogndekket med flere andre mennesker som ikke ønsket å være det. Jeg tok tilbake opp heisen, og befant meg nå blant en flokk mennesker, som skulle ned igjen. Jeg endte presis, hvor jeg var før. Jeg fant endelig et medlem av personalet og spurte ham hvordan man kommer ut. Han sa bare ”walk” også ”in that direction”. Jeg fant en liten dør, og befant meg nå et sted, hvor jeg måtte passe på bilene, som var ivrige etter å komme ut og ikke vant til å ha fotgjengere i veien. Alt i alt, tydelige instruksjoner til hvordan man kommer av fergen, ville ha vært hjelpsomme.

  Les mer Les mindre
 • "Tur til Korsika"

  Vi har alltid sett de karakteristiske gule og blå fargede fergene komme i havn, og i år utvidet vi ferien vår, for å tilbringe et par dager i det sørlige Frankrike, før vi tok fergen til Bastia. Det var godt! Lugaren var ren, komfortabel og romslig, og vi sov godt. Den eneste ulempen er at man skal forlate lugaren innen daggry, slik at det er god tid til at forbedret dem til den neste avgangen, det var en kort natt. Vi reiste som gående passasjerer, og prisen – inkludert handbagasje – var lav. Jeg ville helt sikkert ta denne turen igjen.

  Les mer Les mindre
 • "God alt i alt"

  Virket overraskende lett i sammenligning med andre fergeselskaper, og Direct Ferries hjalp virkelig, da vi ønsket å endre ruten fra Nice til Savona. Eneste ulempe var en svært uforskammet person i kafeteriaen på båten.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Fergeguider, videoer og anmeldelser​

Ruter og havner i Menorca