Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2984 ruter og 716 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Menorca

Menorca er en del av øygruppa Balearene og ligger vest i Middelhavet. Menorca har mindre utberedt turisme, mye på grunn av naturreservatene som øya har, men har tilsammen flere strender enn naboøyene Mallorca og Ibiza.

Hva er det å gjøre på Menorca?

På Menorca er det aktiviteter i vannet som gjelder. Her kan du drive med svømming, dykking, kajakking, paddleboarding eller seiling. Er du mer en landkrabbe kan du ta på deg noen komfortable sko og gå turer i det vakre landskapet, eller leie en sykkel og utforske øya på den måten. Besøk byene Cuitadella eller Mahón. De befinner seg på hver sin side av øya, men burde begge besøkes. Nordsiden av Menoca har fjellformasjoner med små viker som du kan bade i. Disse kan du kun finne med transport og om du går og oppdager øya til fots. Her finner du også ‘Parc Natural S'Albufera des Grau’ som har mange forskjellige typer fugler og er et beskyttet UNESCO biosfærereservat. På sørsiden av Menorca finner du alle de pittoreske stredene, og området rundt her er mer utviklet. Her finner du mange kritthvite villaer og hoteller langs det turkise vannet. I dette området finner du også flotte strender som ligger inne vikene som du kan være så heldig å få for deg selv. Du finner også Menorcas beste vingårder her, noen avsidesliggende hoteller og en kjent bar ved sjøen som ligger i en grotte. Det er også arkeologiske områder og interessant historie å finne på denne siden av øya.

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt på Menorca?

Fra den ene siden av Menorca til den andre tar det rundt 50 min, så øya er relativt liten. Det meste av øya har busstransport, men bussene går ikke hele tiden. Skal du virkelig se øya og de forlatte strendene anbefales det å leie en bil for å utforske og virkelig få sett alle de unike stedene rundt.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer til Menorca?

De mest populære tidene å reise er rundt juni til august. Menorca har varmt vær fra våren til senhøsten, så det lønner seg å reise utenfor sesongen dersom du ønsker gode fergeprisen. Skal du likevel reise i sesongen anbefales det å bestille billetter i god tid i forveien.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Trasmediterranea
  • Få pris
 • Balearia
  • Få pris

Menorca anmeldelser

 • "Godt selskap"

  Har reist på begge selskaper, og Neptune klasse er den mest behagelige måten å reise. Maten er imidlertid en smule begrenset, med mindre man ønsker et fullt tradisjonelt spansk måltid. Mange tar med en piknik, som nok er den beste løsningen. Bussen til/fra terminalen er lett.

  Les mer Les mindre
 • "Alt i alt et fornuftig alternativ til å fly"

  Reiste Barcelona til Palma som gående passasjer, på en natte overfart, og hadde booket en lugar for 4. Etter innsjekking i Estacio Maritime ble vi vist til en kø til en buss, som ville kjøre til fergen, omkring 5 km vekk. Ingen forklaring på dette ble gitt. Skipet var ok, men deler var overfylt med grupper uten lugarer, men lugaren vi hadde var ren og større enn forventet. Vi brukte ikke catering, bortsett fra en rask drink i bar (ok) og en kaffe om morgnen (nokså forferdelig). Bortsett fra bussturen – som vi godt kunne ha unnvært – var båten effektiv og i tiden. Samlet sett, er det et godt alternativt til å fly, men den samlede servicen var ikke så god som fergene på Nordsjøen og Den Engelske Kanal (DFDS og Brittany Ferries).

  Les mer Les mindre
 • "Fremragende service"

  En lett tur fra start til slutt. Punktlig service. Skipet var fantastisk med masse av fasiliteter til å holde alle underholdt.

  Les mer Les mindre
 • "Algeciras til Tangier Med"

  1. Fergen var forsinket en time. 2. Svært få opplysninger ble gitt av personalet som ikke kunne snakke engelsk. 3. Bekreftelsen emailet fra Direct Ferries ble ikke akseptert av personalet.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Menorca