Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2674 ruter og 568 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Menorca

Menorca er en del av øygruppa Balearene og ligger vest i Middelhavet. Menorca har mindre utberedt turisme, mye på grunn av naturreservatene som øya har, men har tilsammen flere strender enn naboøyene Mallorca og Ibiza.

Hva er det å gjøre på Menorca?

På Menorca er det aktiviteter i vannet som gjelder. Her kan du drive med svømming, dykking, kajakking, paddleboarding eller seiling. Er du mer en landkrabbe kan du ta på deg noen komfortable sko og gå turer i det vakre landskapet, eller leie en sykkel og utforske øya på den måten. Besøk byene Cuitadella eller Mahón. De befinner seg på hver sin side av øya, men burde begge besøkes. Nordsiden av Menoca har fjellformasjoner med små viker som du kan bade i. Disse kan du kun finne med transport og om du går og oppdager øya til fots. Her finner du også ‘Parc Natural S'Albufera des Grau’ som har mange forskjellige typer fugler og er et beskyttet UNESCO biosfærereservat. På sørsiden av Menorca finner du alle de pittoreske stredene, og området rundt her er mer utviklet. Her finner du mange kritthvite villaer og hoteller langs det turkise vannet. I dette området finner du også flotte strender som ligger inne vikene som du kan være så heldig å få for deg selv. Du finner også Menorcas beste vingårder her, noen avsidesliggende hoteller og en kjent bar ved sjøen som ligger i en grotte. Det er også arkeologiske områder og interessant historie å finne på denne siden av øya.

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt på Menorca?

Fra den ene siden av Menorca til den andre tar det rundt 50 min, så øya er relativt liten. Det meste av øya har busstransport, men bussene går ikke hele tiden. Skal du virkelig se øya og de forlatte strendene anbefales det å leie en bil for å utforske og virkelig få sett alle de unike stedene rundt.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer til Menorca?

De mest populære tidene å reise er rundt juni til august. Menorca har varmt vær fra våren til senhøsten, så det lønner seg å reise utenfor sesongen dersom du ønsker gode fergeprisen. Skal du likevel reise i sesongen anbefales det å bestille billetter i god tid i forveien.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Trasmediterranea
  • Få pris
 • Balearia
  • Få pris
 • Corsica Ferries
  • Få pris
 • FRS Iberia
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Menorca anmeldelser

 • "Tur til Korsika"

  Vi har alltid sett de karakteristiske gule og blå fargede fergene komme i havn, og i år utvidet vi ferien vår, for å tilbringe et par dager i det sørlige Frankrike, før vi tok fergen til Bastia. Det var godt! Lugaren var ren, komfortabel og romslig, og vi sov godt. Den eneste ulempen er at man skal forlate lugaren innen daggry, slik at det er god tid til at forbedret dem til den neste avgangen, det var en kort natt. Vi reiste som gående passasjerer, og prisen – inkludert handbagasje – var lav. Jeg ville helt sikkert ta denne turen igjen.

  Les mer Les mindre
 • "God alt i alt"

  Virket overraskende lett i sammenligning med andre fergeselskaper, og Direct Ferries hjalp virkelig, da vi ønsket å endre ruten fra Nice til Savona. Eneste ulempe var en svært uforskammet person i kafeteriaen på båten.

  Les mer Les mindre
 • "fin reise "

  Reisen var veldig fin, personalet var utrolig hjelpsomme og hyggelige. Renslig på båten.

  Les mer Les mindre
 • "Nice til Ajaccio"

  Først, havnen i Nice: Det er to områder i havnen, hvor man kan komme om bord på fergene, en på hver side av havnen, omkring 20 minutters gåtur fra hverandre. Det er en liten mini buss som kjører mellom dem. Men det virker ikke til å være noen skiltning (i hvert fall ikke på engelsk), om hvilken side man skal til. Alt annet var godt. Fergene: Alle ”Corsica Ferries” ferger vi har reist med, synes å være basert i Genova, slik at besetningen for det meste er italiensk, ikke noe problem, men litt uventet. Fergene er rene, med god mat og hjelpsomt personale. Kan helt sikkert anbefale dem hvis du reiser fra Sør-Frankrike til enten Bastia eller Ajaccio på Korsika.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Fergeguider, videoer og anmeldelser​

Ruter og havner i Menorca